bok: magic study – maria v. snyder
bok 2 i study serien starter i det yelana og Irys beveger seg inn i jungelen. hun har forlatt Sitia sammen med resten av de kidnappet barna fra barnehjemmet for å treffe sin virkelige familie. Irys har gått fra klan til klan og levert tilbake de savnede barna. nå er det yelana sin tur, men hun føler det er annerledes for henne enn for de andre, hun er voksen og det er 14 år siden hun ble kidnappet. familien hennes er fra Zaltana klanen og bor i tretoppene midt i jungelen.  møtet går ikke helt som planlagt, selv om mor og far er lykkelig for å få datteren sin tilbake går broren hennes rundt å sprer rykter om at hun er en spion fra Sitia og ikke hans egentlige søster. siden han har sterke magiske krefter og kan føle folk sin aura tror folk på han. Yelena skal begynne på magiskolen og bli lært opp av Irys, men det viser seg at veien dit ikke er så enkel. det er heller ikke lett for handlekraftige Yelena å leve et liv som er styrt av lærere og et styre med mange personer som alle skal si sitt før ting blir gjort. Yelena skremmer dem med sine kraftige krefter samtidig som de jakter på en mann som kidnapper og dreper 13 år gamle jenter. når jeg begynte på bok 2 angret jeg litt på at jeg ikke stoppet etter bok 1, det var en fin avslutning på bok 1 og jeg syntes det fort ble for mye intriger i denne boka. selvfølgelig var det morsomt å lære mer om yelana sine krefter, å møte personer som fattiggutten ( fisk?) og hesten hennes kiki. selv om den ikke levde helt opp til bok 1 koste jeg meg med den.
 

Leave a Reply