the avengers
du setter deg i salen med forventning om underholdning og kos. popkorn boksen står trygt plassert på fanget og brusen i koppholderen på setet.
mens reklamene går over skjermen slår jeg av mobiltelefonen og jeg og min kusine prater om disse frustrerende folkene som tror ingen merker at de sjekker mobilen 4-5 ganger under filmen.
rett etterpå kommer det en mann med to unger å setter seg ved siden av meg, det første han gjør når han setter seg er å ta opp smart telefonen og surfe på nett. jeg biter tennene sammen og håper det bare er under reklamene han har tenkt å holde på med den, men nei da.
midt under filmen satte han på telefonen igjen, jeg vurderte å klage men tenkte jeg kunne prøve å sperre lyset som frustrerte meg slik med hendene, men jeg måtte blokkere så mye at han faktisk forsto problemet å la den vekk. skal ikke voksne lære barn oppførsel og respekt?
jeg var litt oppgitt av alle de som reiste seg og sperret lerretet mens jeg ventet på siste sene i filmen, folk har så dårlig tid. irritasjons nivået kan ha hatt noe med hvor sliten jeg var, for jeg sjanglet ut av kinoen når den var ferdig.
men til filmen:
jeg spiste mye popkorn på starten av filmen, den var aldri opp slukende og jeg glemte aldri at jeg satt i en kino sal å så på et lerret. men det var mye humor i filmen, mest dukket opp med krigen på slutten, da satt jeg bare å humret for meg selv hele tiden.  ikke fordi filmen var dårlig, men fordi det var en del morsomme sener, og der det ikke var morsomme sener satte jeg meg selv inn og forestilte meg hva jeg ville ha gjort.
jeg syntes ikke filmen var dårlig, faktisk så likte jeg den godt, men følte den ikke passet så godt til kino. det var hele tiden tanker og opplevelser jeg ville dele med kusina mi, og det ødela litt å holde dem inne. jeg følte også veldig ofte at jeg så en oppfølger til en film jeg ikke hadde sett, de refererte hele tiden tilbake til ting som hadde skjedd før.
jeg tror heller ikke det er en film jeg vil se mange ganger, da det var lite overraskelser i filmen føler jeg allikevel at den har blitt brukt opp nå. jeg har allerede plassert meg selv inn i historien, ikke som superhelt, men en person på gata når verden faller sammen rundt. og selv om det er veldig sjeldent filmer klarer å påvirke meg slik, klarer de det enda sjeldnere flere ganger på rad.
det beste med 3d effektene var teksten
 

Leave a Reply