sirius sine tre ønsker

det er mye rart man kan ligge å tenke på når man ikke får sove, i går lå jeg å tenkte på hva sirius ville ha ønsket seg av en ånd i en flaske.
1. kos, jeg vet ikke helt hvordan han ville ha ønsket seg mer kos, men jeg tror sterkt på at han ønsket at jeg hadde flere hender å kose med.  selvfølgelig kunne han ha ønsket seg datamaskiner og slik vekk, men tviler på at det hadde kommet over ønsket over at jeg hadde flere hender. for han bryr seg rent lite om hva jeg holder på med så lenge han kan ligge på minst den ene armen min…
2. beste mat og drikke tilgjengelig når han skulle ønske det.
3. uendelig mengde med ting å leke med og utforske.
helt ærlig tror jeg ikke livet hans ville ha blitt så veldig andelenes. han skvatt en halvmeter opp i været da han trodde jeg hadde fått en ekstra hånd. men han lærte jo også at besøk kan også kose med han, så de er ikke helt bortkastede. beste mat og drikke står allerede tilgjengelig og jeg tror han ville ha blitt skuffet over det resultatet. den eneste store forandringen hadde vel blitt at han hadde fått være ute, for det er svaret på det tredje ønsket. dessverre kan jeg ikke slippe han ut fordi borettslaget forbyr det….

This Post Has 4 Comments

 1. mywordsat

  jeg tror du har helt rett! det er det de fleste husdyr trenger og fortjener :)) så bra at du satt deg inn i Sirius sin situasjon og prøvde å tenke som han 😀

 2. jiiji

  mywordsat: jeg gjør det ofte, vi er veldig nære hverandre. han har til og med skrevet noen innlegg på bloggen min igjennom meg 😉
  for er det en ting den katten ikke kan, så er det å skjule tankene sine. kroppen hans avslører han med en gang.

 3. jiiji

  madde85: hvem var hvem? sirius er katten min på 7
  den tredde hånden var min kjæreste

Leave a Reply