sims 3 marerittet

det siste året har jeg slitt veldig med sims 3 spillet mitt, en ting har hvert bugs som har dukket opp etterhvert i spillet. elementer som har gjort at jeg ikke kan fullføre legacy challangene mine fordi viktige funksjoner i spillet slutter å fungere.
veldig mange av småfeilene som dukker opp når man spiller kan fikses lett med koder.
– om sim figuren låser seg. alltså står fast på et område og klager over at det er ting i veien enda det ikke er det, ikke klarer å stoppe en handling før de besvimer osv.. bruk resetsim (navn på sim) da dukker simmen opp utenfor hoveddøra si og alle handlinger kansellert.
om denne feilen skjer ofte på samme sted vil jeg anbefale å fjerne tingene som står rundt, siden en av dem kan være feilen.
om feilen oppstår ofte med samme sim, men på forskjellige steder er det sim figuren det er noe galt med. vurder om du orker å fortsette å resete den hele tiden.
å flytte familien kan løse problemet, men ikke alltid.
– ting som ikke kan brukes, slettes eller flyttes fordi det står at de er i bruk ( enda de ikke er det) kan man som regel fjerne med koden moveobjects on/off.
dette er feil som dukker opp i spillet hele tiden om man spiller en stund, ikke noe å bry seg om.
større feil jeg kommer over, men som jeg har lært meg å unngå etter erfaringer er ting som ofte kan rettes på ved å flytte familien ut og inn igjen.
– butleren i byliv kan bare forsvinne, han er fortsatt på tomta men du kan ikke se han. dette betyr at det hele tiden er ting som ikke kan benyttes siden han bruker det, ting som ikke kan slettes, penger som forsvinner osv.. noen ganger forsvinner han helt og du merker ikke noe mer til han og tror han har sluttet uten at du fikk det med deg, etterhvert dukker problemene opp + penger forsvinner. siden han er borte kan du ikke sparke han.
andre ganger blir han bare usynlig, men fortsetter å ta vare på familien. det er komisk å se maten lage seg selv og bevege seg igjennom huset, men det blir fort en frustrasjon da man ikke kan bruke de fleste funksjonene, ikke stoppe han i å gjøre ting, ikke se hvor han er og ikke sparke han.
er mulig at det har rettet opp dette i en patch, men jeg har slitet så mye med den buttleren at jeg valgte å aldri ansette en igjen (nå er byliv avinstalert)
– hakking og krasjing i reiseliv, vel den beste måten å unngå dette på er å ikke reise noen steder. hakking i Kina, krashing i frankrike og tregt i Egypt ( og ja maskinen min møter kravene for spillet + mer) som regel pleier jeg å reise allikevel og siden problemene bare oppstår på feriestedene, går spillet tilbake til normalt når de drar hjem igjen.
– hvis du har et ferie hus i reisefeber og en tyv kommer, kan spillet låse seg. da får du ikke dratt hjem og ikke kommet deg videre i spillet. det er tyven som er buggen så den holder seg på tomta hele tiden. om du prøver å ignorere tyven å spille videre går ikke dette, simen vil hele tiden se på/ angripe tyven – vær forsiktig med når du saver spillet ditt.
problemer som gjør videre spill umulig/ uønskelig, leter fortsatt etter løsninger.
– spillet slår seg plutselig av, ingen feilmeldinger eller varsler. om dette skjer gjentatte ganger på samme save fil er det en feil i save filen og du kan bare slette den.
– spillet låser seg – egentlig det samme som over, om det gjør det flere ganger på samme save fil har du klart å save feilen. bare å gi opp.
– babyer som blir født låser seg med en gang foreldrene slipper dem. dette betyr at du må bruke resetsim på babyen hver gang en voksen skal samhandle med den. etter en sim dag blir du gal og gir opp. om du kommer over første barn, dukker feilen opp på neste også… å gå tilbake til før babyen ble født virker ikke, for selv om du kan fikse den ungen vil problemet fortsette å dukke opp igjennom hele spillet.
– penger dukker opp fra ingen steder, hele tiden. dette mistenkte jeg hadde sammenheng med byliv så jeg avinstalerte det. ikke så stort problem om man spiller vanlig, men det ødelegger en legacy challange. ( tenker ikke på belønninger, stipender osv. pengene dukker bare opp uten forklaring)
– og tilslutt mitt største problem i spillet, lagging/hakking. det går et vis punkt inn i spillet, så begynner spillet å fryse. feilen oppdaget jeg først i Kina, men har nå dukket opp generelt i spillet. du mister mye tid da bildet henger seg opp i noen sekunder og så hopper den frem i tid som om spillet fortsatte under. andre ganger fryser alt en liten stund før det starter igjen. dette driver meg til vanvidd og ødelegger spillgleden totalt. feilen dukker opp uavhengig av bakgrunnsprogrammer, installerte ting ( har bare ting fra sims store), ting på tomta, folk på tomta, lengden på spillet. når den først har startet blir det bare verre og verre helt til spillet stopper 5-6 ganger pr sims dag.
selv om maskinen min møter kravene til sims spillene med god margin har jeg byttet ut skjermkort, prøvd å spille uten nett tilgang, reinstallert windows ,avinstallert og installert spillet på nytt, satt ned alle funksjoner i spillet på lavt. ingen ting virker..
siden jeg fortsetter å bruke penger på spillet og kjøpe nye pakker vil jeg jo at det skal virke, og nå jobber jeg hardt med å finne en løsning før 8. mars da den neste pakka kommer.
long live tha nightmare…

This Post Has 138 Comments

 1. Magnhild

  Bra at du skriver om noe mange er opptatt av 🙂

 2. Kris

  Oi 😮
  Jeg har ikke hatt noen av disse problemene, kjipt for deg da :/
  Vet at jeg hadde klikka om spillet mitt hadde blitt sånn 🙁

 3. AnneGuro Austdal

  kjenner meg GODT igjen på den nederste, men at simsen min kan stoppe opp i 30 – 45 sekunder så begynner den igjen, da er det om å gjøre å kjappe seg å save før jeg går ut. Jeg spiller på bærbar alienware pc, denne skal dra alt dette, men ‘puster’ noe helt sykt forferdelig når jeg begynner å spille sims, så skal prøve å åpne pc’n støvsuge vifta og hele pc’n for støv så skal jeg se åssen det går! 🙂

 4. jiiji

  AnneGuro Austdal: det ar jeg gjort flere ganger, har ikke hjulpet for meg. men i dag går hele maskinen min på reperasjon, så får vi se om jeg får de får den til å virke innen 8. mars og det nye sims spillet

 5. kk

  Det at sims stopper er sykt irriterende… skjedde faktisk også med meg at det startet i Kina :s

 6. jiiji

  kk: for tiden har jeg lært å ta sims 3 med de feilene som oppstår, re starter først legacy når det blir for mange eller for alvorlige. denne runden virker ingen av kamera oppgavene ( den registrerer ikke at jeg har tatt bildet) jeg har også opplevd at all fisk blir borte når jeg drar fra et sted. begge feilene er nå fra reisefeber.

 7. ingvild7890

  Hva gjør man hvis en tyv stjeler ting i huset ditt og når man ringer til politiet gir de deg bot?På sims 3

 8. jiiji

  ingvild7890: du innser at du ringte for sent og investerer heretter i en tyverialarm. kan ha hvert en bug som gjorde at politiet ikke merket tyven, men min erfaring er at å ringe alltid tar for lang tid

 9. :)

  Hei. Jeg har det problemet med at spillet plutselig slår seg av uten varsel, dette skjer hele tiden, hvor finner jeg savefilen. Jeg har sliti med dette i rundt et år nå, og har så å si gitt opp.

 10. jiiji

  :): savefilen ligger under mine dukementer – electronic art, her ligger det mange filer som save, downloads, nabolag osv…
  ikke kjør noen programmer på pc`n samtidig som sims 3, da dette kan få spillet til å stenge seg. ellers ta en titt på denne tråden i sims 3 forumet : http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/139930.page

 11. Vilde

  Det er bare å avinstallere the sims 3, og så installere det på nytt!:) Funket på meg!

 12. jiiji

  Vilde: jeg gjør dette noen ganger i året… lettere å bare starte en ny familie.

 13. VV

  Hva gjør man vist en i sims familien blir usynlig`?
  Det er sykt irriterende….

 14. jiiji

  VV: prøv koden resetsim så navnet på simmen. om ikke dette virker så pleier det å hjelpe å flytte familien ut og inn igjen

 15. VV

  Funka ikke :3 Prøvde og flytte inn og ut.. Skrev også koden men det skjedde ingenting…

 16. jiiji

  VV: er personen der? blir spillet påvirket av at det går rundt en å holder på ?

 17. jiiji

  anway go into edit sim .. to do this: testingcheatsenabled true
  Shift + Click the sim .. click Edit sim in Create a Sim
  tips fra sims 3 forumet

 18. VV

  Det går ikke ann og klikke på den eller noe… Dn lager lyder og det er en grønn krystall over, men det går ikke an og se den eller klikke på den :3

 19. jiiji

  VV: prøvde du tipset fra sims 3 forumet? kode: testingcheatsenabled true så shift mens du trykker der simmen skulle ha hvert og velge lag en sim. bytt klær på simmen din og se om det hjelper.

 20. VV

  Jeg prøvde og planlegge antrekk, Det funka :’D

 21. jiiji

  VV: bra. ofte handler det bare om å finne veien rundt problemet

 22. jiiji

  wenche dahl: kanskje den er sjenert? nei da. er det sim du styrer eller hjelp?

 23. Kaja

  Fikk du pc til bursdag nå. Har lastet inn alle spillene å får startet det. Da jeg etter 3 forsøk får meg inn får å lagd en familie lagger det som bare det. Det stopper opp i mange sekunder før jeg får gjort noe mer. Dette irriterer med veldig for på den gamle pcen jeg brukte funket sims kjempe bra! Nå er det helt forferdelig og sims lysten synker mer og mer. Pc-en er en Acer 5 og den skal vel ha bra nok grafikkkort. Jeg aner egentlig ikke hva det er. Men første gang jeg startet spillet kom det opp et eller annet med grafikken. At simsen ikke kunne oppfylle og at jeg måtte kjekke innstilligene mine til grafikken.
  Jeg har virkelig lyst til å få slutt på laggingen. jeg hater det!

 24. jiiji

  Kaja: sett om skjermkortet ditt støtter pixelshader. ( mener programmet heter det) hvis ikke så må du slå av denne under innstillinger i spillet. men dette forandrer kvaliteten kraftig. hvis du gir meg navnet på skjermkortet eller link til ferdig pc kan jeg se på det for deg.

 25. Simsnerd

  Hvor finner jeg den savefilen?
  mitt spill slutter nesten hele tiden. trodde det var datamaskinen, det kommer opp att det ikke var noe feil, men det står vanskeligheter med å lagre “lagre 12” er spillet mitt ødelakt eller er det noe jeg kan gjøre?
  Dette innlegget var veldig bra! 🙂

 26. jiiji

  Simsnerd:
  feil melding 12 – Feil under lagring av verdensfil. – om du ikke har to kopier er nok dette spillet borte. det du kan prøve er: lagre som , og skape en ny save fil ( noen ganger virker dette)
  det er mange save filer i the sims 3 – de ligger i mappen mine dokumenter/ electronic arts/ sims 3. i nabolag mappen ligger save filene for nabolagene dine og i sims mappen save filene for enkelte simmer. men jeg tror ikke å reinstallere spillet ditt og så sette inn save filen vil virke her. det er save filen det er noe galt med.
  takk

 27. Sara

  Hei
  Jeg kommer inn på sipllet mitt men skermen stopper helt opp og det tar ekstremt lang tid før noe flytter på seg i det heile tatt.
  Alle fammiljene mine har dette problemet og det virker ikke som det blir bedre. Har byttet skjermkort, prossessor, avistalert og reinstalert spillet men det virker ikke, det virker som om det blir verre og PCen har all funksjonen den skal ha for å kunne spille spillet.
  PS: Alle andre spill funker dritbra….

 28. jiiji

  Sara: hvilke spill har du installert?

 29. jiiji

  Sara: jeg har lett litt om kommet frem til noen standard svar som ikke omhandler en spesiell pakke. mange av tipsene tror jeg er unødvendige da du har avinstallert spillene. tar du vare på save filene når du reinstallerer? for feilen kan ligge i noen av filene du tar med deg over.
  noen tips, fjern alle mods: gå til programselectronicartsthesims3 og sjekk at det ikke er noen mods mapper, gjør så dette i alle mappene til tilleggspakkene du har installert, kommer du over noen mods mapper så slett dem.
  virker ikke dette kan du også slette Cache files ( dette anbefales at du gjør innimellom) CASPartCache.package, compositorCache.package, scriptCache.package, simCompositorCache.package er filene som kan slettes og som gjenskapes automatisk når du starter spillet.

 30. Sara

  Har alle type spill av the sims 3 men ikke stæsj pakkene.
  Skal se om det funker. Er litt desperat nå…
  Har spart på noen av save games ja.
  Det merklige er at typen prøvde å ta ut skjermkortet og jeg prøvde spillet uten det og da funket det kjempebra med mindre graffik da, men det funka 🙂
  Synes at det var veldig merkelig.

 31. jiiji

  Sara: har skjermkortet ditt pixelshader 2 eller høyere? det kan også være minnekortet på maskinen det er noe galt med, det kan slå ut på mange måter og du kan bytte ut alt annet i maskinen uten at det hjelper ( har erfaring der)

 32. Anonymous

  jeg vet ikke om du fortsatt skriver på denne bloggen, men jeg trenger virkelig hjelp med et sims-problem. jeg starter sims helt vanlig, spiller kanskje rundt 5-10-15 minutter, og plutselig avsluttes spillet, og det kommer opp noe om at The Sims 3 avsluttes av ukjent grunn (eller noe sånt). før i dag har jeg klart å spilt sims helt normalt uten noe brå avslutning. det skjedde først en gang, så prøvde jeg å spille igjen, så skjedde det enda en gang også trodde jeg det sluttet å klikke, men det klikket, så prøvde jeg å spille igjen, men så avslutta det seg av seg selv.
  hvis du vet hvordan man kan få dette til å slutte, plis svar meg. send gjerne mail om du har svaret 🙂 tusen takk

 33. jiiji

  Anonym: om du vil ha mail, legg igjen mail adresse 😉

 34. jiiji

  Anonym: det er mange mulige svar på problemet ditt.

 35. Sunniva

  Hei! Jeg sliter veldig med å i det hele tatt komme inn på sims3. Jeg trykker på thesims3 knappen på startsiden på pcen min, men kommer ikke inn, så derfor får jeg ikke spilt! Det som er rart er at spillet er så bra som nytt på pcer det ikke allerede er installert på, men på de to pcene jeg har, og som jeg har spilt sims3 på funker det ikke! Har du noen tips?

 36. jiiji

  Sunniva: det virker som om du ikke får opp programmet som starter sims 3 ( launcheren) den boksen hvor du kan se om det er oppdateringer, nedlastede ting osv… dette er et kjent problem og jeg anbefaler deg å prøve å starte spillet uten dette. skal lete frem hvordan for deg .

 37. jiiji

  1. Click on Start in lower left corner.
  2. Click on Computer.
  3. Double click C: drive.
  4. Click Program Files or Program Files (x86).
  5. Double Click Electronic Arts.
  6. Double Click the newest game you have installed.
  7. Double Click Game.
  8. Double Click Bin.
  9. Now, what you’re looking for is an Application that has the Sims logo beside it. It will say Application in the column titled Type. You do NOT want the applications that say Launcher anywhere in the name. The name will look sort of coded, like this: TS3EP02. This one stands for The Sims 3 Expansion Pack 2, which is Ambitions.

 38. Sunniva

  Tusen takk, dette skal jeg prøve ut! Bloggen din er veldig hjelpsom!

 39. jiiji

  Sunniva: jeg prøver så godt jeg kan, vet hvor frustrerende slike feil kan være

 40. Anonymous

  jeg har også et problem på sims som er utrolig irriterende.. jeg har the sims 3 øyparadis å plutselig så har ikke havfruene eller havsimmene på spillet hale lenger å det er irriterende for bare for en stund siden hadde dem det å alt funket bra.. har avinstallert alle spillene å installert på nytt men virker ikke.. å har endel andre småfeil på spillet som irriterer meg..

 41. jiiji

  Anonym: det er mange kjente feil med øyparadis, prøvd å spille med mods?

 42. Anonymous

  Jeg har et problem med at simmene mine driver å skifter klær ofte uten at jeg får dem til å gjøre det

 43. jiiji

  Anonym:
  1. skifter de klær når de bytter aktiviteter? simmer bytter klær når de trener, svømmer, legger seg, dusjer osv.
  2. har du flere antrekk på hver sim? hvis du har to eller flere hverdagsklær vil simmene bytte på å bruke disse.
  3. hvis simmene velger tilfeldige klær ut av katalogen, skal jeg søke mer på problemet, jeg har aldri hvert borte i det før.

 44. Anonymous

  3. jeg har bare et antrekk til simmene, liksom et hverdagsantrekk, ett selskapsantrekk osv. å nei de bytter klær helt random å ikke nødvendigvis når de driver med aktiviteter, men det bare skjer helt uten videre. å de velger bare tilfeldige klær ja.
  å ett annet problem er utrolig mye hakking. før det hakket ikke spillet mitt så mye, men jeg hadde noen andre småfeil i spillet som jeg ville se om forsvannt hvis jeg avinstallerte, også installerte spillene på nytt å det gjorde dem ikke, men alt har blitt mye verre, spillet mitt hakker mer enn det noen gang har gjort å det er enkelte kamera feil som om at når jeg zoome nært inn på en sim så flytter kameraet seg høyere opp, selvom jeg har huset på laveste nivå. x.x å har andre småfeil også, som at noen ganger når jeg har laget familie å skal ut av simskaperen så driver spillet å lader å ingenting skjer.
  også en ting til.. jeg vet ikke om dette er en feil eller ikke men i isla paradiso kan såklart simmene snorkle i havet, men i moonlight falls kan de det ikke?
  men uansett, feil å bugs å alt det i sims er så irriterende å ville gjort alt for at spillet skulle fungere som det skal, slike feil ødelegger virkelig spille lysten.. D:

 45. jiiji

  Anonym:
  for hakkingen og de fleste små feilene: installer noen moods. disse skal ikke påvirke spillet i særlig grad, men hjelper spillet å holde seg feil fri.
  errortrap: denne finner feil i spillet og fikser dem http://nraas.wikispaces.com/ErrorTrap+Patch163
  overwatch: denne holder styr på ekstra elementer som dukker opp og slår av tv`r og andre ting som kan få spillet til å gå saktere. http://nraas.wikispaces.com/Overwatch+Phase+Eleven
  det er flere moods som hjelper på å holde spillet oppe på denne siden. registrer deg på simgoodie for å få hjelp og tips av flere spillere enn meg. jeg søker opp cas feilen din nå og kommer med et svar til litt senere.

 46. Anonymous

  Også forresten.. En gang når jeg skulle spille sims så var alt jeg hadde laget blitt slettet.. Alle simmene, husene og alt.. Tilogmed alt jeg hadde lastet ned var borte.. Og alle screenshot bildene mine var borte.. Aner ikke hvorfor dette skjedde men er bare redd for at det skal skje igjen. x.x

 47. jiiji

  jeg har lest litt og fått med meg noen morsomme historier om folk som plutselig skifter klær. jeg fant ikke en løsning, men noen ting å se på. skjer det om du starter ett helt nytt spill, kanskje det er noe galt på savefilen din. for de fleste som har opplevd dette har det gått vekk når de startet et nytt spill. ellers er det karriere antrekkene som ser ut til å være det store problemet hos de fleste. noen anbefaller en mood fra siden jeg allerede har linket to moods til deg, den heter master controler og gir deg mye mer kontroll over detaljer i spillet.
  når du slettet spillet og reinstalerte det, tok du vare på savefilene dine?

 48. jiiji

  Anonym: lag backup, lag kopi av alle filene du er redd for å miste ( du kan kopiere hele mapper) og legg dem et annet sted. en annen hardisk eller minnepinne er best. om du oppdaterer filene jevnlig vil du ikke miste like mye som ellers. dessverre er dette en feil som oppstår innimellom. du er ikke den første som har nevnt det, og er filene slettet er det lite man kan gjøre.

 49. Anonymous

  Av en eller annen rar grunn forsvinner litt av teppene under gulvet når jeg plasserer tepper på gulvet, og det rare er at det bare er slikt på et rom å ikke de andre.

 50. jiiji

  Anonym: små grafiske feil kan skape veldig morsomme situasjoner, men også irriterenes. prøvd deg på errortrap? kan hende at mooden fisker dette problemet.

 51. Anonymous

  hmh nei det har jeg ikke prøvd.. men har aldri hatt dette problemet før heller, det dukket bare plutselig opp. men utrolig irriterende er det.

 52. M

  Hei!
  Jeg har problem med at sims 3 bare avslutter av seg selv! Jeg har en macbook, vet du hvordag jeg kan fikse problemet? Får ikkje spelt noe, med en gang jeg kommer meg inn på spillet, går d kanskje 2-5 min før d avsluttes.. Hadde satt pris på svar!

 53. jiiji

  M: jeg antar at det er en feil i spillet, skjer dette om du starter nytt nabolag også? hvis ikke er det savefilen. skjer det uansett ville jeg prøvd å ha installert spillet

 54. M

  Ja det skjer med nytt nabolag også, men vet du hvordan jag finner savefilen? Hehe, finner den ikkje! Og hvis jeg finner den, skal jeg slette den? Eller hva skal jeg gjør? 🙂 takk for svar foresten!

 55. jiiji

  M: om det er på nytt nabolag er det ikke savefilen, så jeg anbefaler deg å reinstallere spillet. det beste er om du tar ren re installering, husk å starte maskinen på nytt imellom sletting og installasjon. jeg er ikke veldig god på hvor ting ligger på en mac siden jeg ikke har det selv.

 56. M

  Skal prøve det! Takk!

 57. Anonymous

  er det forresten bare i isla paradiso man kan dykke, snorkle og ha husbåter, og ikke andre nabolag?

 58. jiiji

  Anonym: jeg mener jeg har snorklet i egypt, så det kan man gjøre over alt, men kan være en fordel å svømme litt ut før man prøver. det er bare dykkeområder i isla paradiso, men disse kan kopieres og flyttes til andre nabolag, regner med at det er det samme for husbåtene, du må ha tomteområdet for å kunne bygge dem. jeg skal gå inn i spillet å se på det nå, men kan ta litt tid siden spillet bruker en evighet på å starte.

 59. jiiji

  jiiji: dette var mye mer komplisert enn først antat, ren kopi virket ikke, så da må man nok inn i caw og gjøre om nabolagene der. mulig det fines en kode for å gjøre disse tingene, men hadde ikke tid til å se på det nå. kopiere tomtene var lett, men å plassere ut dykketomter var umulig. havnene kom ut men fungerte ikke.

 60. Anonymous

  ja har gjort det før jeg også, bare at det var i frankrike.. men så synes jeg å huske at engang jeg hadde en familie i moonlight falls så gikk det ikke ann å snorkle i havet eller basseng tror jeg, men har installert spillene på nytt etter det da for kan hende det var en feil..
  men åja hvordan kopierer jeg dykkeområdene? men takk for det!
  er ganske irriterende.. for favoritt nabolaget mitt er moonlight falls, men jeg elsker husbåtene å det at man kan dykke å sånnt så skulle ønske det gikk ann å få gjort det i moonlight falls så jeg slipper å måtte bo i isla paradiso for å kunne gjøre det.

 61. jiiji

  Anonym: kopiere fellesområder gjør du ved å gå inn i edit town, klikke på tomten og så mappen ( lagre/ kopiere tomt) skal se om jeg får gjort noe i caw som får hjulpet deg.

 62. Anonymous

  åja ok, takk! men sjekket nå i moonlight falls om man kunne snorkle i havet og det gikk ikke.. men håper det er mulig med husbåter eller noe. ‘-‘ men takk!

 63. jiiji

  Anonym: de gjør det ikke lett, monlight falls vil ikke redigeres i caw, jeg finner heller ikke noe informasjon om hvorfor disse funksjonene ikke virker i dette nabolaget. lett i noen forum men det er som å lete etter nålen i høystakken.

 64. Anonymous

  ååååhjah sy synd, men går det i andre nabolag eller er et bare i moonlight falls det ikke går?

 65. jiiji

  Anonym: det testet jeg ikke ut, skal sjekke om jeg kan snorkle i verdenen familien min er neste gang jeg spiller

 66. Anonymous

  uki takk ^^ men dumt det ikke er dykkeområder i andre nabolag uansett, skulle blitt det etter man installerer øyparadis. x.x

 67. jiiji

  Anonym: tror det ble for komplisert for dem, men ja man skulle kunne ha laget egne i alle nabolag man ønsket.

 68. Anonymous

  ja.. men det er visst også en juksekode man må bruke i isla paradiso for å kunne bygge på havner osv, men vet ikke hva koden er.

 69. jiiji

  Anonym: hittil bare funnet koden for å få frem alle øyene. sikker på at det ikke er moveobjects – eller den hvor du kan låse opp og designe fellestomter i edit world?

 70. Synne B. Davidsen

  Hei, jeg har nettop lastet inn 2 tileggspakker + litt custom content fra nettet, til spillet mitt. Jeg har hatt tileggspakker før, samtidig med costum content, men har ny harddisk så måtte derfor ta innpå igjen. Nå vil ikke spillet starte, det bare laster og laster, i går sto det å lastet fra kl. 14-18. Vet du hva som kan ha blitt gjort feil?

 71. jiiji

  Synne B. Davidsen: er tilleggspakkene kjøpt eller ulovlig lastet ned? er de ulovlig lastet ned kan det være at de ikke fungerer, det samme med det andre du har lastet ned.
  en feil er det uansett, du får opp launcheren? men selve spillet vil ikke loade? det finnes sikkert mange løsninger på mulige problemer, men problemene kan være så mange.prøv å kjør spillet uten nedlastede ting, dette er et valg i launcheren. virker spillet nå må du legge alt nedlastet over i en annen mappe og sakte men sikkert prøve ut en og en fil ved å legge dem til mappen og prøve ut spillet ( eller bare slette alle) du kan også prøve å starte spillet uten de tidligere filene dine, virker det da er det dem det er noe galt med. virker det fortsatt ikke så avistaler alle spillene, sims 3 hovedspillet til slutt. restart maskinen og installer dem i rekkefølge.

 72. Synne B. Davidsen

  Ok, jeg skal prøve. Ja, får opp launcheren, men spillet vil ikke loade, som du sier. Jeg har prøvd uten nedlastet, men det vil ikke loade da heller, og tilleggspakkene er kjøpt og betalt på Spaceworld-butikk.

 73. jiiji

  Synne B. Davidsen: da har det nok bare oppstått en liten feil i systemet når den installerte, dessverre ikke uvanlig og grunnen til hvorfor de står med liten skrift at du alltid burde ta backup før oppgradering.

 74. Anonymous

  omg sitter her akkurat nå med et problem.. jeg minimerte (om det er det det kalles) sims siden jeg skulle sjekke noe annet på dataen bare men nå får jeg ikke åpnet sims igjen. Dx jeg trykker men ingenting skjer så aner ikke hva som skjer siden jeg har gjort dette så mange ganger før..

 75. jiiji

  Anonym: høres ut som om spillet har låst seg, noe som kanskje om du legger det ned. du kan få slått det av ved å trykke kontroll , alt , delete – oppgavebehandler – programmer. her kan du se alle programmene som går og avbryte dem. spillet vil stenge seg og du mister det du ikke har lagret ( husk å alltid lagre før du legger ned spillet). vent en god stund til du starter spillet på nytt

 76. Simselsker!

  Hei 🙂 har spilt sims 3 lenge nå. Etter at jeg kjøpte det siste spillet “in to the future” så har spillet begynt å hakke, har ikke slitt med dette før nå.. Det tar ca 2-3 sekunder hele tia før det hakker, personene, tiden, absolutt alt stopper opp, før det begynner igjen, går da 2-3 sekunder og stopper opp i 2-3 sekunder igjen.. Er umulig å spille fordi alt tar dobbelt så lang tid med alt.. har gitt opp.. 🙁

 77. jiiji

  Simselsker!: jeg har hatt dette problemet med hver eneste pakke jeg har installert… har du prøvd et nytt nabolag? det hakker fordi det er mange små feil som har oppstått under oppgraderingen. hvis problemet fortsetter og du har en datamaskin som støtter det nye spillet er det flere ting du kan prøve. har du slettet cache filene? de rydder litt opp.
  CASPartCache.package
  compositorCache.package
  scriptCache.package
  simCompositorCache.package
  socialCache.package (Note: You can delete this cache file as well “if” you have the Showtime EP installed.)
  du kan prøve å kjøre nraas sin errortrap for å fikse filene (mood) men har ikke de tingene over hjulpet ville jeg ha installert spillet. anbefaler uansett å kjøre errortrap, den påvirker ikke selve spillet, men fikser alle de små feilene som er i spillet mens det kjører og hindrer den hakkingen.

 78. Siw

  Ååååh, nå har det skjedd 2 ganger at spillet mitt plutselig har klikket og sluttet og når jeg starter spillet igjen så er alt innhold jeg har laget.. familie, hus, osv blitt borte/slettet! Jeg forstår ikke hvorfor. Dette er familie jeg har hatt i flere uker og som alltid har vært lagret i spillet og plutselig blir de borte. Jeg skjønner ikke hvor de blir av.

 79. jiiji

  Siw: det høres ut som meg at du har problemer med save filene dine. installerer spillene ( i riktig rekkefølge) og husk å ta backup av alle filer som er viktige for deg. om de da forsvinner har du de gamle liggende i reserve et annet sted på maskinen.

 80. Siw

  Oki, da avinstallerer jeg alt og innstallerer alt av spill etter rekkefølge når det kom ut og ser om det funker! Takk! 😀

 81. :)

  Hei, hvordan åpner man den “savefilen” du skrev om?

 82. jiiji

  savefilen er nabolaget du spiller på, du åpner savefilen når du velger hvilken familie du spiller .
  save filene ligger i en mappe som heter saves ( dukumenter, dukumenter, electronic arts, sims 3-saves
  hvis ikke dette gir deg svaret du håpet på trenger jeg ett mer beskrivende spørsmål for å kunne hjelpe.

 83. Anonymous

  hallo ~ når jeg åpner sims så har dette begynt å komme opp “det har oppstått en feil i scriptet på denne siden”, også står det om jeg vil fortsette å kjøre script på denne siden.. så jeg vet ikke hva dette betyr egentelig eller om jeg skal velge ja eller nei..

 84. jiiji

  Anonym: det er i oppstartsprogrammet? den prøver å åpne nettsiden til thesims3.com. jeg hadde dette problemet en stund selv også men jeg sa bare nei siden jeg ikke bruker den funksjonen. skal jeg ha noe på nettsiden logger jeg rett inn der.
  etter å ha lest på forum mange forskjellige løsninger vil jeg anbefalle disse to før du prøver deg på den kompliserte lista i forumet. sørg for at du har de nyest oppdateringene på internet explorer, windows og selvfølgelig sims spillet. sørg for at du ikke har en pop up blocker som hindrer kontakt og trykk x på ruten med spørsmålet i stede for ja eller nei.
  hvis ingen av de tingene hjelper og feilen fortsetter å irritere deg kan du ta en titt her: http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/121716.page
  si i fra om du trenger hjelp til å oversette

 85. Anonymous

  tusen takk for svar! så skal heller bare krysse den ut ja for tror nok at det er best men også en ting til, når jeg har plassert den grunnmuren med stolper får jeg ikke fjernet stolpene selv om jeg fjerner selve grunnmuren. Har prøvd alt.. og koden “testingcheatsenabeled true” virker heller ikke når jeg prøver å fjerne gjenstanden, og dem er ganske mye i veien så er det en annen måte man kan fjerne ting på?

 86. jiiji

  Anonym: prøvd hammeren som sletter ting?

 87. Anonymous

  jupp prøvd det meste.

 88. jiiji

  Anonym: skal spørre på simgoodie og se om noen der har noen forslag

 89. Anonymous

  tusen takk!

 90. jiiji

  jiiji: har ikke fått noen svar der. slette tomten er mitt eneste forslag

 91. Anonym

  Hei, jeg har et problem som av og til kommer, noen eller alle simmene i husstanden, som jeg trykker på blir hvite rundt den firkanten av ansiktet, og kun en av simmenes ansikt vises der hvor ønskene er. Spillet blir da også litt treigt, og jeg lurte også hvordan man installerer nraas pakker, hvis du kan hjelpe meg med disse to tingene ville det blitt satt stor pris på.

 92. jiiji

  Anonym: det første spørsmålet er jeg litt usikker på hva problemet er. litt vanskelig å forstå. men jeg anbefaler å følge de vanlige tipsene om å sjekke med et annet nabolag om problemet er der også. hvis de fortsetter og maskinen din støtter spillet ville jeg prøvd å reinstalert spillene. error trap fra nraas kan også hjelpe.
  hvordan legge inn nraas filer:
  filene blir lastet ned som zip filer og må pakkes ut. bruk et program som winrar,høyre klikk på filen og velg åpne med….
  ta å åpne plasseringen der the sims 3 ligger ( spillfilene under mine dokumenter)
  i the sims 3 mappa skaper du en mappe som heter Mods ( stor M er viktig)
  gå inn i mods mappen og lag en ny mappe med navnet Packages
  gå tilbake til mods mappen
  last ned new Resource.cfg filen her: http://skuld.modthesims.info/Resource.cfg
  den skal ikke åpnes bare lagres i mods mappen.
  pakk opp filen du vil ha installert.
  kopier eller flytt .package filen til Packages mappen

 93. Anonymous

  nå i det siste har lysten min til å spille sims forsvunnet helt å grunnen er irriterende feil som at spillet slår seg av etter en liten stund når jeg har startet det eller så forsvinner plutselig alt jeg har lastet ned eller alt jeg har laget i spillet selv og alt er slik det var når jeg installerte det.. helt “tomt” med bare de tingene og simmene som allerde er i spillet fra starten av.. sånne ting ødelegger virkelig for at jeg orker å spille så lurte på om det er en måte å unngå at slikt skjer i det hele tatt?

 94. jiiji

  Anonym: du har en feil i spillet og det resetter seg for å fikse det. jeg anbefaller deg å reinstalere det. finnes metoder for å finne feilene også, men jeg synes somregel reinstalering er best.

 95. Anonymous

  jeg har reinstallert det noen ganger nå men det samme ser ut til å skje hver gang, så muligens ligger feilen i noe av det jeg laster ned, for laster ned endel simmer osv fra sims3.com exchange. takk for svar forresten!

 96. jiiji

  Anonym: kjør uten det du har lastet ned og se om feilen er der fortsatt. husk også å restarte maskinen i mellom avinstalering og reinstalering for å fjerne filer i register.

 97. Anonymous

  takk, skal prøve det. men er det muligheter for å finne ut hva selve feilen er eller hvor den ligger i det jeg laster ned?

 98. jiiji

  Anonym: tror det er noen programmer, men det sikreste er å testkjøre alle elementene.

 99. sara

  Hei,når jeg spiller sims 3 og skal få barnet oppi barnevogna så blir det alltid en sånn glitch,hun strekker seg liksom opp og blir så tynn og alt da.. Vet du hvordan man får bort det,det er veldig irriterende..

 100. jiiji

  sara:
  hvis feilen er i barnevognen kan du prøve å bytte den ut eller flytte familien ut og inn igjen. hvis babyen blir slik etter vognen kan du prøve resetsim ” fornavn etternavn” da setter simmen tilbake til standard. å skifte klær i cas kan også hjelpe.

 101. Camilla

  Hei! Ser ut til at du har peiling og kanskje kan hjelpe!
  I flere uker har jeg vært plaget med at det dukker opp en beskjed på engelsk med en slags kode hvor det står at det er en feil – jeg får et valg på ja eller nei – samme hva jeg velger slår spillet seg helt av. Dette skjer kun når jeg berører visse gjenstander under bygg/kjøp. Noen få av gjenstandene er lastet ned i Exchange i Sims3 Store. Uansett; Dette skjedde så mange ganger at Mac’en min bare kortsluttet. Mistet hele mac’en min og måtte formatere den. Mistet selvfølgelig alt jeg hadde på datamaskinen. Heldigvis fikk jeg åpnet mac’en igjen – men ingenting igjen på den. Nå er den i orden og jeg lastet i forige uke ned Sims 3 igjen med utvidelses pakke. Har drevet en hel uke å bygget byen og lastet ned en del “safe” ting i Exchange (også lovlige), og var i går klar for å spille på familien jeg hadde laget. Plutselig begynner det å hakke hvert minutt hvor den stopper opp i 10 sekunder. Jævlig plagsomt. Må jeg seriøst avinstalere hele greia, for så i miste alt jeg har bygget??? Håper på svar:)

 102. jiiji

  Camilla: det er ingenting som er helt trygt å laste ned. prøv å kjør spillet uten de nedlastede tingene. hvis ikke dette går så skriv ned feilmeldingen som kommer og jeg skal se på det.
  ellers ville jeg starte en ny familie og kjøre noen moods som gjør spillet lettere. de er fra nraas og heter errortrap ( finner alle småfeilene i spillet og fikser dem fortlåpende) har skrevet om fler der som kan være gode å ha.

 103. Camilla

  Takk for svar og hjelp. Har nå avinstalert og innstallert på nytt nå. Dukker problemet med feilmeldingen opp igjen skal jeg sende deg den. Angående hakkingen skal jeg også prøve det du skriver. Hvis jeg ikke skjønner det, må jeg nok ha litt hjelp igjen 😉

 104. jiiji

  Camilla: bare å spørre om hjelp, jeg hjelper om jeg kan.

 105. simselsker

  hei! håper du fortsatt bruker bloggen din og kan hjelpe meg:) I flere månader nå har mitt sims 3 bare skrudd seg av, det blir helt svart. Uten noen varsel eller noe. Og jeg mister rett og slett spillegledenav dette. Jeg har lest alle kommentarene, men tenkte bare å skrive min egen. Om mine problem:)
  Først og fremst skrur de seg av ta seg selv. Jeg har sims 3 på en stasjonær data, og den skal klare å spille desse spillene. Jeg har de fleste tileggingdpakkene, unntatt øyparadis, universitetet og inn inn i fremtiden. Jeg har ikkje kjøpt de siste selv om jeg har veldig lyst til det fordi jeg føler det ikke er vits, siden spillet bare skrur seg av.
  Jeg installerte også noen ekstra frisyrer og slik. Men tror spillet startet å klikke mer av de! så jeg avinstallerte dei. Og håper det hjelper litt!
  Hjelper det å avinstallere og installere det på nytt? jeg vet de ikke er noe med datamaskinen for den har nettopp vert på reprasjon. Har du noen tips? hadde blitt veldig glad for svar:)
  ps: har du fikset dine problem? skrur ditt sitt spill seg av helt av seg selv? eller funker det helt fint?

 106. jiiji

  simselsker: jeg elsker sims og hjelper gjerne til med de 1000 problemene spillene har.
  om spillet bare slutter å virker, er det nok en feil på en av filene. skjer dette i alle nabolag? isåfall anbefaler jeg deg en reinstallasjon. det finnes sikkert flere måter å prøve å fikse den ene filen, men min teori er at det er enklere og sikrere med en reinstallasjon.
  om du installerer er det viktig å huske å restarte maskinen i mellom avinstallering og reinstallering slik at registeret får fjernet restene av spillet. installer spillene igjen i riktig rekkefølge.
  jeg anbefaler deg å kjøre noen av de mods jeg har pratet om en del på bloggen min. eraas sin error trap – denne finner og fikser slike problemer i spillet før de blir så store at du må reinstallere, men det er nytteløst å kjøre den på en allerede skadet fil. om du har reisefeber vil jeg også anbefale travler da dette er den sims 3 pakken med flest bugs i.
  det er alltid sjanse for at brukerlagd ting ødelegger spillene, så vær forsiktig med de. men om det er en feil på de skal feilen forsvinne når du sletter de fra spillet og det hørtes ikke ut som om dette var problemet her.
  husk at selv om maskinen din støtter spillet, så spiller du mange spill oppå hverandre og dette krever veldig mye av datamaskinen. feilene som oppstår ved for svak maskin er som regel hakking, problemer med å laste, at den låser seg osv. det virker ikke som om feilen har noe med maskinen å gjøre. men om ikke en reinstallering fungerer ville jeg ha installert første spill, prøvd ut det og fortsatt slik til du finner ut hva maskinen tåler.
  datamaskinen min er svart for tiden så jeg får ikke spilt alle sims spillenemine, men har 5 av the sims 3 på laptoppen min + sims 2. noen ganger må man bare velge ut spillene man vil ha. håper dette hjalp deg. hvis ikke skriv inn og jeg skal gå dypere inn i problemet.
  lykke til

 107. simselsker

  tusen takk! skal teste dette ut så snart jeg får tid. Men hva mener du met sims 3 reisefeber? det er den utvidelsespakken jeg er mest gla i. Børr ikke jeg ha det spillet inn på maskinen? siden fer er mest bugs i?
  Jeg skal prøve å avinstallere spillene og installere de på nytt! men må jeg skru av datamaskinen etter hvert spill jeg avinstallerer? eller kan jeg avinstallere alle spillene i samme slengen for å så skru den av? hahah om du forsto! 🙂
  Men her er noen verdener jeg har installert. Skaper de bugs? de heter monte vista, riverwiev og barnacle bay . Monte vista og barnacle bay har jeg cd og alt til, men riverwiew har jeg installert fra nettet. Skaper de verdenene bugs?
  Og hva mener du med mods? har lest litt om de men forstår ikke helt. Kan du forklare hva det er og hvordan jeg finner det? som sagt, tusen takk for hjelpen:)

 108. jiiji

  simselsker: det skal være trygt å laste ned og installere ting fra sims 3 store eller andre offisielle pakker og verder. men kan være en god ide å ta sikkerhetskopi før du gjør det da hver oppdatering og installasjon fører med en risiko om bugs.
  avinstaller alle spillene, restart og installer dem på nytt 🙂
  http://nraas.wikispaces.com/ – her får du tak i moods, det står også hvordan du går frem for å installere dem. moods er egentlig små programmer som forandrer hvordan spillet fungerer. noen bruker de til å åpne stengte ting, fjerne sensur og vidre. de to jeg nevnte for deg forandrer på småting inne i spillet slik at det oppstår mindre feil, de påvirker ikke spillet ditt på noen måte. ( travler åpner noen muligheter som ikke var der før, slik at du kan svømme i elvene i paris og slik)
  jeg elsker også reisefeber og kjører med det spillet installert. det er bare en fakta at det er mest feil med det spillet. de fleste feilene på reisefeber oppdager du når du er på reise.

 109. simselsker

  okii! jeg skal sjekke det ut. Nå avinstallerte jeg alt jeg hadde installert og prøvde å spille igjen. De funket mye bedre! men etter en time skrudde den seg av igjen.. Jeg oppdaget mindre bugs, men det startet fortsatt og klikke. Så nå skal jeg avinstallere alle spillene og laste de ned på nytt. Og skal prøve meg fram, slik du sa!
  Tusen takk! så om jeg stører på flere problemer så bare kontakter jeg deg, du som vet dette her:)

 110. jiiji

  simselsker: hittil har jeg bare basert varene på egne erfaringer. skulle det ikke virke skal jeg google litt 🙂

 111. simselsker

  den er grei! 🙂

 112. simselsker

  har startet å laste spiløene ned på nytt nå:) men kan moods skape virus på datamaskinen? og som jeg forstod det så stanser moods småfeil? som hjelper spillet fra å klikke? men det er vell ikke farlig å laste det ned?

 113. jiiji

  simselsker: disse moods filene er ikke farlig. men kan ikke snakke for alle moods filer pånett

 114. simselsker

  Hei igjen. Jeg forstår meg ikke på moods. Der er så mange forskjellige:/

 115. jiiji

  simselsker: jeg ga deg navnet på de jeg anbefalte, men om det blir for mye så dropp det.

 116. Anonymous

  Hallo! ^^ Tror jeg har skrevet her en annen gang om at jeg har et problem med at plutselig kan alt av både det jeg har lastet ned fra nettet og alt jeg har laget på spillet selv (hus, familier osv) bare forsvinne av seg selv som om at spillet skulle vært ny-installert og tomt for alt annet enn det som er på spillet fra før av når det er kjøpt.
  Jeg har aldri blitt kvitt dette problemet, og etter det skjedde for siste gang en stund tilbake så har jeg ikke orket å spille mer for er så lei av dette. Men vet det er noen backup filer eller noe der det man gjør i spillet er lagret? Problemet er bare at jeg ikke vet hvordan jeg bruker disse, og plasserer de inn i spillet om jeg kan si det slik.. for har aldri gjort dette før så har ikke så mye greie på det. For er virkelig ikke gøy å miste alt man har jobbet med, og må starte helt på nytt for å igjen få alt slettet. :/

 117. jiiji

  Anonym: jeg vet det er en måte å hente opp slettede filer, men har ikke satt meg inn i det selv. jeg anbefaler deg å ta jevnlig backup av filene dine (kopiere hele the sims 3 mappa i mine dokumenter og lagre den på minne pinne) så overfører du bare den inn i mine dokumenter når feilen har oppstått og får spørsmål om du vil erstatte mappen som allerede er der og sier ja.

 118. jiiji

  du trenger ikke kopiere alle filene i mappen, men tenkte det var enklest å ta alt

 119. Anonymous

  Ok, takk for svar. Skal se om jeg får det til neste gang dette problemet oppstår. :p
  Laster forresten ned alt av tilegg fra thesims3.com – the exchange, og er vel mest sannsynlig at problemene i spillet mitt kommer fra det jeg laster ned, så er vel ingen måter å finne ut om det jeg laster ned ikke inneholder feil osv?

 120. jiiji

  Anonym: å ta backup er noe du må gjøre regelmessig, det er litt seint å starte når problemet oppstår. jeg har så å si alt fra sims3 store også og det er sikkert ikke der feilen ligger. regner med at du reinstalerte sist gang du skrev til meg?

 121. Anonymous

  Skjønner. 🙂
  Fant ut at når nedlastningene mine forsvinner så er dem heller ikke på startprogrammet til sims 3 (det som kommer opp når jeg åpner sims 3), MEN når jeg går inn på sims 3 mappen min på pcn, og leter der så kan jeg finne igjen at alle nedlastningene mine ligger der fremdeles så vet ikke om det er mulig å putte dem tilbake i spillet på en eller annen måte.
  Men jo jeg reinstallerte alle spillene mine og lastet ned nye ting fra the exchange, men samme problemet oppstå så har hatt en lang pause fra sims til nå.

 122. jiiji

  Anonym: hei lei for at jeg ikke svarte i går, men var dårlig.
  det eneste forslaget jeg har er langtekkelig og krever mye. avinstaler alle spillene og installer bare det første. spill det en stund å se om feilen dukker opp, hvis ikke installer neste og og prøv ut det en stund. om ingen av spillene er grunnen, laster du ned en og en ting av gangen og prøver ut. aldri laste ned mer enn en fil om gangen slik at du kan slette den om det er noe galt.
  her er en step by step video om hvordan du henter opp backup lagringene ( på engelsk)
  https://www.youtube.com/watch?v=MzS9KqzB0yg

 123. Anonymous

  Går helt fint, håper du føler deg bedre. 🙂
  Takk, skal prøv det ut! Pleier å ta tid før feilen dukker opp forresten, kan ta flere måneder med spilling før noe slikt skjer.
  Tusen takk, skal se den!

 124. Anonymous

  Hallo,
  Jeg går gjennom problemet med lægging i spillet, å at det fryser noen sek før det hopper frem osv. Det er ganske irriterende, men jeg har veldg mye CC så hva kan man forvente. Jeg har lest at når man har rundt 200 CC filer så kan man begynne å oppleve lægging, og jeg er vel nærmere 1500 filer så er ganske forstårlig. Laster ned spesialinnhold fra sider som mysims3blog og andre sider som virker trygge. Scanner alle filene i Delphy’s dashboard så tror ikke jeg har noen skadelige filer som kan skape lægging heller så er vel bare det at jeg har for mange. ://
  Unsett til poenget, jeg har hørt at man kan “merge” filene slik at de tar opp mindre plass, og dermed vil spillet lægge mindre, så spørsmålet er om du vet noe om dette og hvordan man gjør det? Har lest rundt på nettet, men finner ingen enkle forklaringer så vidt jeg har sett.

 125. jiiji

  Anonym: først vil jeg påpeke at lægging i spill filer du har spilt på en stund ofte er grunnet småfeil som har samlet seg opp. derfor anbefaler jeg å alltid kjøre errortrap slik at disse blir rettet opp fortløpende. desverre er det ikke noe poeng å aktivere denne mooden i en allerede oppstartet lagringsfil da den vil finne så mange feil at den aldri slutter å gå.
  når det kommer til CC er jeg ikke så veldig god, men skal ta en søkerunde og se om jeg finner noen svar.

 126. Anonymous

  hm hvordan eksakt virker errortrap? er ganske treig med sånnt skjønner du. xD
  Takk, skal sjekke ut!

 127. Anonymous

  åh, skjønner. Får sjekke ut det og, så takk! :pp

 128. Anonymous

  Tenkte bare det kunne være viktig å si at jeg ikke har begynt å spille skikkelig enda. Installerte alle spillene for en stund siden og lastet ned cc så har ikke spillt noe annet enn å teste at alt cc’et virker, og er de få gangene jeg har spilt mens jeg har testet at jeg har merket lægginga så tror nok ikke det er noe med feil i filer så er vel det at jeg har for mye cc om det ikke er andre grunner du kan komme på som kan være årsaken til lægging. 🙂 Leser om merging på linken du fannt frem nå så skal se om jeg skjønner.

 129. jiiji

  Anonym: det kan rett og slett være at det er for tungt for maskinen din også. men ja prøv å få til å samle filene og se om det fungerer. ellers kan du prøve å sette ned grafikk instillingene og se om det hjelper. jeg vet ikke hvor mange av pakkene du har, men jeg vet at mine spill datamaskiner sliter veldig med alle sims 3 pakkene samtidig

 130. Anonymous

  datamaskinen min skal tåle ganske mye, men jeg sjekket nå hvor mange filer jeg har å er visst 1387 filer. * _ *”

 131. jiiji

  Anonym: mine har også alltid skulle tåle mye, de er designet for spill. kraftige spill. men ikke 23 stk samtidig *ler*

 132. Mari

  Hei!
  Jeg har nå innstallert sims 3 på min MacBook Pro. Også prøvde jeg å åpne spillet og da fungerte det helt fint! Også skulle jeg bare oppdatere spillet, og nå får jeg ikke åpnet det. Når jeg trykker på simsikonet, så kommet det bare en feilmelding om at: “Programmet The Sims 3 kan ikke åpnes”. Jeg har prøvd å avinnstallere og reinnstallere spillet og når jeg igjen oppdaterer så skjer akkurat det samme! Jeg er ganske sikker på at det er en feil med oppdateringen.. Hvordan kan jeg få fikset dette?

 133. jiiji

  Mari: først. når du sletter spillet må du restarte maskinen før de instalerer igjen, ellers lagrer den mange av filene som det er feil på.
  de har hvert mange problemer med oppdateringene på sims 3 og de har forskjellige løsninger. først vil jeg være sikker på at du får riktig oppdatering for riktig spill. har du pakker installert? jeg regner med at du har installert en versjon av sims 3 som er tilpasset mac?
  nå har jeg alltid spillt på winså jeg kan lite om feilene på mac, men kan ta et raskt søk og legge med noen linker.
  kan ikke se noen rask løsning nå, men prøv å spørre her: https://help.ea.com/no/the-sims/the-sims-3/

 134. Guro

  Hei!
  Spilte sims i går kveld der jeg skulle flytte inn to simer og ut en annen, men det stoppet på behandlingsprosessen. Det står bare å loader konstant, og håpet på at ble bedre til dagen etterpå. Men jeg har samme problemet nå, loader konstant enda. Samt får jeg ikke til å lukke spillet eller gjøre noe med problemet, har du noe forslag til hva jeg kan gjøre?

 135. jiiji

  Guro: sims 3? regner med at det er en bug og at du må restarte spillet og prøve på nytt. om spillet ikke lar seg lukke eller stenge må du krasje det.

Leave a Reply