min, min, bare min

det er ensomt å legge seg alene i senga den første natta etter besøk, heldigvis for meg ble jeg ikke alene så veldig lenge, det tok ikke sirius lang tid å finne ut av at senga hans var ledig igjen.
første gangen jeg våknet lå han så lang han var over senga ved siden av meg, siden jeg lå med ryggen til vet jeg ikke om poten hans var på dyna mi eller bare nesten, men da jeg snudde meg lå den bare en cm unna meg. strekt ut som om han prøvde å ta på meg. ( ganske vanlig at han legger en pote på ryggen)
neste gang jeg våknet lå kan krøllet sammen som en liten ball oppe ved putene
tredje gangen lå han på langs nedover senga
fjerde gangen helt normalt ca. midt i senga
hver gang jeg våknet og tittet på han sendte ham meg et blikk blandet med lykke og stahet, min bare min….
(ps: luna kom ikke på besøk i senga i løpet av natta, lurer på om hun følte sirius sin eie følelse og holdt seg unna)

 

Leave a Reply