film: hostel lll
liker du filmer hvor folk blir kuttet opp og torturert på de verst tenkelige måter? liker du å se kroppsdeler falle av og blod sprute? er du fan av de forrige hostel filmene? hvis ja, hold deg til dem… dette er en film hvor folk blir lurt i feller og kuttet opp, dessverre står det alltid noen akkurat i veien til at du kan se hva de gjør. du får lett inntrykket, men til å være oppfølger av de to forrige hostel filmene er ikke inntrykk nok. all døden er pakket inn i et spill du aldri helt får med deg, hvor folk vedder på ting. det er åpenbart fra starten av hvem som er den snille og uskyldige som skal overleve og bli den nye massemorderen, derimot var det ikke så åpenbart hvem som sto bak det hele før mot slutten… glad jeg ikke brukte penger på filmen, for det var den ikke verdt.  

Leave a Reply