Forventningsfullt blikk

Vi sitter foran datan og koser oss, plutselig reiser hun seg opp og begynner å ta av seg klærne. Spent sitter jeg å ser på, dette kan bety tre ting, bare en av dem er god for meg.
Kanskje skifter hun klær, hun skal ut en tur og merkelig nok forandrer hun alltid klærne sine først. Jeg liker ikke når hun går ut, jeg liker å ha kontroll over familien min og hvor de er. Når hun går ut forlater hun meg også her inne, hva kan være så spennende på den andre siden av døra? Spennende nok til å gå fra meg! Har prøvd å se, men da blir hun irritert.
Kanskje hun skal inn i vannet. Inne på det minste og varmeste rommet vårt pleier hun å gå inn. Noen ganger kommer det vann ut av veggen og hun står inni det. Hun har prøvd å putte meg inni det også, det likte jeg ikke. Vann er til for å drikkes, og dette er den eneste fordelen med at hun går inn i vannet. Etterpå er vann rundt omkring på gulvet og jeg kan gå rundt å smake på det, da ler hun av meg.
Plutselig ser hun opp og møter blikket mitt, hun lyser opp med smilet sitt og sier at jeg har helt rett, hun er på vei til sengs og der blir det en armkrok for meg å ligge i. For ingen ting er bedre enn å ligge inntil henne, og det tror jeg hun vet.
Sirius dotten
(redigert 27.09.16)

Leave a Reply