bok: The secret circle ( hele serien) L.j. Smith
jeg velger å skrive om hele serien i ett innlegg fordi det er å trekke det langt å kalle det flere bøker. Historien er så sammen satt at det burde hvert satt sammen i en bok. jeg hørte på første bok som lydbok, men så kjøpte jeg alle tre bøkene i en samling på to bøker. de selges i pocket med bok 1 og halve bok 2, og andre halvdel av bok 2 og bok 3. så skulle jeg få med meg hele bok 2 måtte jeg kjøpe nr 1 også. serien handler om Cassie, en jente på 16 år som er på ferie, ikke langt fra hvor bestemoren hennes bor. Moren og bestemoren har ikke møttes siden Cassie ble født og det er litt merkelig at de skulle besøke henne nå. noen dager før de skulle dra dit får moren en telefon og forteller cassie at det er forandringer i planene, bestemoren er ikke så bra og kan ikke bo alene lengre, så de skal flytte inn til henne. Cassie hater huset, bestemoren og den nye skolen. hun hadde allerede første dag kommet i krangel  med den mest populære gjengen på skolen. en gjeng som både de andre elevene og lærerne frykter. hun blir utstøtt og lengter hjem. det eneste som holder henne oppe er steinen hun fikk av en gutt tidligere på sommeren, en gave for at hun reddet livet hans. men ting forandrer seg da Cassie møter Diana, lederen av denne gruppen. de blir umiddelbart bestevenner og cassie blir endelig tatt inn i varmen. men det er noe mystisk med denne gruppen hun nå delvis er med i. Sakte men sikkert finner cassie ut at hun er en heks, og vi følger henne igjennom første halvåret mens hun får venner, fiender, vekker opp onde spøkelser og hevner moren sin. hun prøver å løse mysteriet om hvorfor alle 11 i sirkelen er født i løpet av en måned, og hvorfor så mange av foreldrene deres døde samtidig.  hun går fra å være en sjenert jente til å finne sin egen styrke. jeg likte denne boka godt.. det var ikke veldig store overraskelser eller plott i boka. det var en vanlig ungdomsbok som tar for seg marerittet med å være tenåring samtidig som man er heks. den handler om å finne styrken sin, kjærlighet, venner og selvfølgelig om samhold. men jeg likte boka mest fordi det var en søt hekse historie. jeg har en liten svakhet for dem.

This Post Has 6 Comments

 1. anita

  hvor har du kjøpt bøkene? er dem på norsk?

 2. jiiji

  anita: jeg kjøpte bøkene på outlandog de er på engelsk.

 3. marthe

  hva heter nettsiden til der du kjøpte det?

 4. Britt Hagerupsen

  Jeg leter etter bøker på norsk språk. Kan noen hjelpe meg?

Leave a Reply