bok: Blood Drive – Anna Strong Series – Jeanne C. Stein

vampyr bok
Anna strong er en dusør jeger som jobber sammen med partneren sin David med å bringe inn kriminelle. under noe som skulle hvert ett lett oppdrag for noen måneder siden ble Anna angrepet av en vampyr og gjort om. nå balanserer hun livet sitt i mellom å leve det så normalt som mulig, skjule forandringen for kjæresten og partneren og unngå politimesteren som også er en vampyr og som ønsker at hun skal ta kontroll over arven sin.
en dag inviterer x kjæresten til anna sin bror, seg selv til middag hos foreldrene hennes. en sliten dame som familien ikke har sett siden broren døde dukker opp og forteller at hun vil ha Anna sin hjelp til å finne datteren sin. hun har hørt om jobben til Anna og tror hun kan oppsøke den rømte tenåringen og bringe henne trygt hjem. for å overbevise Anna at hun burde hjelpe henne og ikke ringe politiet forteller hun at broren hennes er faren til jenta og at moren tror hun ar involvert i drapet på en venninne.
Anna og foreldrene får høre om den pedofile læreren som de to jentene skulle avsløre. selv hadde hun ikke hvert skeptisk til læreren før nå. moren til Anna er rektor på skolen hvor læreren jobber, hun får hjelp av Anna til å utforske læreren som viser seg å være en shapeshifter.
Merkelig nok finner Anna jenta hjemme i sitt eget hus, men jenta sin historie er ikke lik moren sin. nå er det opp til Anna å finne ut av ting å ordne dem.
egentlig ganske grei bok, bedre enn den første i serien. jeg hørte på hele uten noen frivillige stopp og var ganske spent til tider.

This Post Has 2 Comments

 1. Mira`s Gotiske Verden

  Svar fra Mira: Hehe, du skjønner hva jeg mener:)
  Jeg leste endel bøker for en stund tilbake, eller man kan si før kaoset satte igang…
  Men:
  Ja ikke rart telefonregningene flyr i været over shout prisene, de kunne vært mye lavere.
  Jeg shouter noen men ikke så mange som jeg gjorde en stund her..

 2. jiiji

  Mira`s Gotiske Verden: har ikke lest på en stund jeg heller og nå begynner det å bli en stund siden lydbøkene også. men har lest denne og enda en anna strong bok, bare aldri kommet så langt som å skrive om dem.

Leave a Reply