lykkestund

her sitter jeg klistret til dataskjermen mens jeg ser på svu, en bevegelse i øyekroken får meg til å snu meg og jeg fylles umiddelbart med ekstrem lykke.
midt i døråpningen til rommet sitter luna felis helt rolig å ser på meg. kjærligheten min til henne kan til tider være overveldende, hun er min lille baby og nå sitter hun der fornøyd å ser på moren sin. lenge sitter hun der å bare ser, men når jeg prøver å ta bilde av hvor vakker hun er hopper hun opp på skrivebordet, etter noen klapp er det opp på akvariet å vaske seg.
noen ganger overasker det meg at dette er den samme katten som før snek seg langs krokene, var redd om du tok hånda mot henne og helst ville ligge gjemt under en sofa eller stol.

This Post Has 5 Comments

 1. Santar

  Åå, nei så koselig, hun bare satt der og så på mammaen sin, og så fikk hun litt kos 😉
  Skal si hun har blitt mye tøffere.

 2. jiiji

  Santar:hun er en helt ny katt, og jeg er så stolt av henne

 3. william

  Luna Felis er en kjempefin katt. 🙂 Jeg skjønner godt at det er “babyen” din.

 4. jiiji

  william: de er begge det

Leave a Reply