dead island

ok, jeg kan se moroa med å løpe rundt å drepe zombier. for å være helt ærlig likte jeg det ganske godt, men det kom ikke som noen stor overraskelse.
jeg er ikke verdens raskeste til å sette meg inn i nye spill eller nye kontroller, så starten var litt hakkete, greit med en zombie fri start.
jeg satt nesten en time å koste meg med spillet, drepte zombier, utforsket tomme bygninger og lette frem våpen, for å være helt ærlig kunne jeg nok ha sittet slik resten av dagen. ulempen var denne sosiale greia.
det kan være morsomt å spille online med folk, men jeg liker å kunne velge det selv. jeg hadde lenge fått beskjeder om folk som var i nærheten og ignorert dem da plutselig en kvinne dukket opp i spillet mitt og tok liv av zombiene for meg.
vel en dame kan jeg takle og jeg ignorerte henne for det meste, vel uten om da hun sto i bassenget omringet av zombier. da tenkte jeg at jeg fikk hjelpe til litt.
plutselig får jeg beskjed om at folk venter på meg og at jeg skal trykke b for å komme til dem. det var ikke en som hadde kommet inn på spillet mitt, det var mange. og samtidig som jeg prøvde å bli kjent med spillet raste de historien videre. om jeg døde våknet jeg hele tiden opp på nye steder og jeg hadde absolutt ikke kontroll over hvor mange, eller hvem som var med. noen ganger hørte jeg andre spillere, spesielt en svensk jente med hakkende signaler. noen ganger forsto jeg ikke hva som ble sagt eller hørte det ikke tydelig.
hvis ikke jeg finner en måte å slå av online delen på, og en måte å slå av skravlingen på tror jeg ikke det blir mye spilling. når jeg har lært meg det basiske kan jeg vurdere å kaste meg på online igjen, men må innrømme at det kanskje ikke er noe for meg. jeg liker nemlig å kunne velge.

This Post Has 2 Comments

  1. jiiji

    annaloviise.:takk

Leave a Reply