bok: The Becoming – Anna Strong Series, Jeanne C. Stein

nok en bok om vampyrer, denne bokserien er rettet for litt mer voksne lesere enn mange andre.
Anna stong er en dusør jeger, sammen med partneren sin david ( tidligere fotballstjerne) er de på jakt etter en kjeltring som ikke har møtt opp i retten. han er mistenkt for svindel og forlot familien sin i det han rømte. Anna og david tror dette skal bli en enkel sak, men blir overasket av en kjempe sterk og rask rømling.
Anna tar mest skade under angrepet, hun blir voldtatt og har nesten mistet alt blodet. det er utrolig at hun overlever.
når hun våkner på sykehuset sliter hun med minnene sine og følelsene sine, mens david vil passe på henne insisterer Anna og legen på at hun skal dra hjem.
hjemme møter hun legen på nytt, han forklarer Anna at han er en nightwatcher og at hun er blitt en vampyr. men vampyrer er ikke helt som legenden sier, de har utviklet seg og tåler nå sol og dagslys. men man må selv holde kroppen i form som ett vanlig menneske. legen forklarer henne ting hun kan vente seg av forandringer de nærmeste dagene.
boka handler om hennes første tid som vampyr, hvordan hun lærer om vampyr jegere, jakter på bestevennen sin David som har blitt kidnappet, hvilke forandringer hun gjennomgår, og selvfølgelig hvem det er som absolutt prøver å ødelegge det gamle livet hennes. heldigvis har hun legen som er hennes guide igjennom det hele og selvfølgelig den mystiske vampyren som passer på henne,men ikke viser seg.
følelsene mine for boka gikk litt opp og ned, først la jeg den bort etter sex intriger jeg er så lei av, men tok den opp igjen senere og da likte jeg den mye bedre. skal nok kjøpe bok 2 også.

Leave a Reply