koser livet ut av meg….
vel jeg er fortsatt i live, jeg flyttet han da jeg fikk for mye problemer med å puste. men katter kan virkelig kose livet ut av deg. i dette tilfellet tror jeg egentlig at han prøvde å passe på meg fordi jeg er veldig dårlig. jeg lå å vurderte å stå opp selv om jeg hadde anfall da sirius kom å la seg bestemt over halsen min, først flyttet jeg han slik at jeg fikk litt oksygen, så tok jeg bilde. han pleier å komme å kose med meg, men å ligge så langt opp i ansiktet er ikke vanlig, kanskje han prøvde å unngå brystet siden det er der anfallet har hvert som verst i det siste… uansett, hadde jeg hvert litt dårligere og ikke klart å flytte på han hadde han kvelt meg. (men håper og tror han ville hatt vett til å flytte på seg før det ble så ille)

Min livvakt

 

This Post Has 6 Comments

 1. Anonymous

  kjempe fin blogg,!<3
  Kommentere gjerne bloggen min også,det hadde vært kjempe koselig;)

 2. Santar

  åå, se på han, der han ligger og passer på mamman sin 😉
  MEn ja å ligge akkurat over halsen var jo litt for mye av det gode

 3. jiiji

  Anonym: haddenok hvert lettere om du ikke var anonym 🙂

 4. jiiji

  Santar:det var jo også veldig godt da, en veldig kort stund…

 5. jiiji

  muffcakelord: helt klart

Leave a Reply