søte ting kattene gjør

i det siste har jeg lagt ekstra godt merke til søte vaner/uvaner kattene har, så jeg fikk litt lyst til å dele dem.
når sirius virkelig koser seg ligger han med munnen delvis åpen, den går automatisk opp så om du koser på han i perioder så går munnen opp og igjen..
begge kattene er så utrolig søte når de glemmer å ta inn tungen helt inn i munnen, tungetuppen peker så vidt utenfor munnen.
luna når hun klatrer opp på kjøkkenbenken og dytter ned smørknivene mine, for hun tror hun får mindre problemer om hun slikker på kniven på gulvet, noe hun har rett i. ( smørknivene er 100% tre)
sirius når han ligger med poten bøyd utenfor en kant
begge kattene når de sniker seg rundt meg om natta og lurer på hvordan de skal lure meg til å kose med dem

 

This Post Has 7 Comments

 1. Santar

  Ja de er bare jkempesøte 😉
  Synes også det er så søtt når Sirius legger potene under hodet sitt når han sover 😉

 2. jiiji

  Santar: ja eller når han legger dem over, pakker på en måte hodet inn i dem

 3. Santar

  åå, ja høres kjempesøtt ut 😉

 4. Haha, synes det er så morsomt med katter med uvanlige vaner.. Min begynner å trekke inn munnen, som om hun ‘sutter’ på en patte. x]

 5. jiiji

  Lucas, Neko, Nala, Sara og Nic: min første katt elsket å ligge å sutte på fingrene mine, helt til jeg fikk vannblemmer. det er vist et tegn på at den ble tatt for tidlig fra moren. moe vi allerede viste da den bare var 7 uker gammel. men de som eide moren ville bli kvitt dem der og da.

 6. jiiji

  Lucas, Neko, Nala, Sara og Nic:men nå suttet hun vel ikke heller? bare lagde ansiktsutrykket? jeg tror katter gjør slike ting fordi de kobbler handlingen med kos. slik som at katter fortsetter å “tråkke” når de koser seg, selv om dette ikke har noen annen virkning enn å stimulere melkeskjertlene til moren når de får melk (tror de, ingen vet helt hvorfor de tråkker)

Leave a Reply