kose morgen

siden jeg i går skrev om hvor hard start på dagen kattene mine ga meg, tenkte jeg at jeg skule fortelle hvor fin start de ga meg i dag. og ikke bare start, men hele natta egentlig.
kattene mine har hatt en liten være for seg selv periode, ikke ofte begge to har det samtidig, men denne gangen var det det. Luna har hovedsaklig ligget under vasken på badet, eller i badedøra om noe spennende skjedde i leiligheten. Sirius har sovet i reiseburet sitt.
i natt sluttet luna sin være alene periode og hun kom opp i senga mi. veldig kosete på hennes måte. men siden jeg halvsov inså hun at hun ikke kom til å klare å få så mye klapping ut av meg, så hun krøyp under dyna mi og la seg inntil bena mine. noe jeg har savnet veldig i sommer. men jeg har jo forståelse for at det egentlig er for varmt å ligge under der.
når jeg våknet var det sirius sin tur, og når han bestemmer seg for at det er kose tid, da er det kose tid. jeg lå nå også å halvsov. usikker på om jeg skulle stå opp eller å prøve å sove videre. sirius kom med et mjau og krøp seg sammen på armen min. jeg er veldig glad i å ha han i armkroken. mens jeg lå å sakte men sikkert våknet prøvde han å få så mye av kroppen sin som mulig inntil armen min. sakte men sikkert snurret han seg rundt den.
tilslutt la han hodet inn i hånden min, virker som om han prøvde å dytte hele seg inn i hånden min, men det gikk ikke. vi lå slik å koste lenge. etterhvert tok jeg den andre armen min å pakket meg rundt han. slik hadde vi nok blitt liggende en stund hadde det ikke hvert for pumpa på det lille akvariet mitt som plutselig begynte å bråke. sirius skvatt opp og forsvant.
men nå ligger han foran meg på skrivebordet mitt og koser seg igjen, hen kan det å være en kosekatt…

This Post Has One Comment

  1. Santar

    Åå, så fint at de kom tilbake til deg.
    De er noen skikkelige kosekatter begge to 😉

Leave a Reply