engle puser

i dag har jeg tatt begge akvariumene mine (eller 2 av 3, men er ikke så mye å gjøre med det minste). det er alltid spennende å se hva kattene gjør når jeg fjerner lokket på akvariumene, men som vanlig oppførte de seg som noen engler. luna var sant nok litt nysgjerrig på det ved siden av senga hennes, men så fort jeg flyttet meg inn på badet med filtrene var hun borte. hun liker å se på fiskene, men hun direkte frykter vann… fiskene er trygge.
sirius har allerede badet i det største akvariet en gang, så når jeg fjerner tre plata som ligger oppå og gir ekstra støtte holder han seg langt unna. så de endte begge to opp i vinduskarmen på soverommet og fulgte med på det jeg gjorde. gikk ikke i veien engang. snille puser..
ps: sirius badet i akvariumet rett etter at jeg fikk det, det var enda ikke fisker i det. han hoppet ned på det fra mellomveggen mellom data og soverommet mitt, men lokket på akvariet holdt ikke vekta hans og han gikk rett igjennom. han var heldig ved at jeg sto rett ved siden av når det skjedde, så jeg tok han på første sprett opp. etter dette ble det plassert en tykk hvit treplate oppe på akvariet (sideveggen til ett gammelt skrivebord) dette har nå blitt en av ynglingstedene til kattene å sove siden varmen fra lysene varmer opp plata og lager en oppvarmet seng til dem…

This Post Has 3 Comments

 1. Santar

  Oisann, endelig godt du fikk ham opp fra akvariet fort da.

 2. jiiji

  Santar: ja nå har han også sunn fornuft når det kommer til boksen med vann…

 3. Lise Viola

  JEG HAR LAGET ETT NYTT KATTE FORUM!
  KATTEVERDEN.COM ER ETT KATTEFORUM! DETTE ER EN SIDE DER KATTEN STÅR I FOKUS, OG ALLE KATTE EIERE OG KATTE ELSKERE ER HJERTELIG VELKOMMEN TIL Å MELDE SEG INN!
  DETTE ER EN SIDE MED MYE VARIERT OG SERIØSE TEMA, OG VI HÅPER Å FÅ DETTE TIL Å BLI EN FANTASTISK SIDE SOM FOLK KAN BRUKE BÅDE SOM Å FÅ INFO OG SLÅ ANN EN KATTE PRAT. JEG HADDE SATT UTROLIG STOR PRIS PÅ AT DERE DELTE DENNE LENKEN VIDERE!
  Så herved inviterer jeg deg katte elskere til å melde seg inn på katteforumet mitt!
  adressen er: http://www.katteverden.com (du kan trykke på navnet mitt så kommer du dit også)
  Hjertelig velkommen skal du være!

Leave a Reply