små poter over senga
du aner ikke hvor mye du setter pris på ting før det er borte, og i dette tilfellet ikke før du får det tilbake igjen heller. lyden og bevegelsene av små kattepoter som beveger seg rundt og rundt deg mens du ligger å halv sover. potene leter og prøver seg frem til det beste punktet inntil deg å legge seg å sove. helst under dyna, men dette valget tar vi ikke før vi har gått tre runder rundt først. hver del av kroppen din som kan nås på rundene får en ekstra kos mens potene passerer, tilslutt hører man en forsiktig krafsing på dyna. hun banker på og vil at du skal slippe henne inn under dyna. det er jo det beste stedet å sove når alt kommer til alt…

This Post Has 4 Comments

 1. Santar

  Neimen så søtt, må ha vært deilig å ligge der mens hun lusket rund deg 😉

 2. karitam

  Så utrolig fin blogg!
  Ha en super dag videre og en fantastisk sommer 😀 KOS DEG!!!!
  Jeg hadde satt utrolig pris på om du ville ha sett på bloggen min og kanskje lagt igjen en liten kommentar 😀
  -PS- JEG HAR KONKURRANSE!!!!!!!

 3. jiiji

  Santar: ja mye kjærlighet i de små handlingene hennes

Leave a Reply