evakuering

i dag ved åtte tiden skjedde det jeg har ventet på, arbeiderne rundt meg kom så nære at jeg fryktet for kattene mine. ikke det at jeg tror de vil skade dem, men det falt ting ned på vinduet mitt og kattene sitter jo veldig ofte der. i dag var det sirius som satt der da ting begynte å falle, begge kattene ble livredde og jeg bestemte meg for å sende melding til tanta mi å høre om hun var våken.
så var det å pakke kattene inn i reiseburet, sette reiseburet på tralla (jeg klarer ikke å bære kattene så langt) og flytte dem opp til tanta og kusina mi for en ukes ferie.
begge kattene var som hjemme i det de gikk ut av reiseburet, så jeg er ikke så bekymret for dem. men jeg savner dem veldig mye. hardt å være borte fra dem, selv om jeg kan dra bort å kose med dem hver eneste dag om jeg ønsker. tror kusina mi er veldig fornøyd nå da….

Leave a Reply