kosepus
noen ganger står jeg bare for tidlig opp for sirius, selv om resten av landet ville kalt meg syv sover. det går ikke så mye på klokke, men på hvor lenge jeg har ligget våken og kost med han før jeg faktisk går ut av senga. i dag var en slik dag, jeg våknet og sto opp, rett og slett fordi jeg hadde planer og sirius var ikke i senga. gidder ikke å ligge å vente på at han kanskje kommer heller. men i dag var vist morgenkosen veldig viktig for sirius, så så fort jeg hadde fått i meg siste bit av maten min satt han på skrivebordet og direkte dyttet asjetten unna. det å få kos mens mamma er på datan er ikke alltid like lett, de mest klassiske forsøkene er fange armene og legge seg oppå dem, sette seg foran skjermen og nekte å flytte på seg eller den søteste å legge seg på ryggen foran skjermen med potene oppover skjermen mens man sender de søteste blikkene man klarer… han har også en uvane med å kose med fingrene mine mens jeg skriver, noe som kan gjøre skrivingen komplisert. han er og blir en virkelig stor kosekatt….  

This Post Has 4 Comments

 1. Ååå så skjønn:):)
  Jeg har jo 8 stk…men det er spesielt en som kommer og holder på sånn foran dataen, og tramper på tastene så det jeg skriver ikke ser ut i det hele tatt og jeg må begynne på ny..hehe:)

 2. Santar

  For en kosekatt 😉
  Han kan ikke forstå hvorfor du må sitte å klikke på den der boksen isteden for å kose med ham 😛

 3. jiiji

  Mira`s Gotiske Verden: ja det er bare den ene min som gjør det, hun andre sitter fint å venter på oppmerksomhet.

 4. jiiji

  Santar: vel jeg kan titte på boksen og kose med han samtidig, værre blir det når jeg skal gjøre noe på boksen 😉

Leave a Reply