film: children of the corn 2-3

da jeg var ferdig med children of the corn satte jeg på nummer to. dessverre så jeg bare på i 15 minutter før jeg slo av filmen. gadd ikke engang å se nummer tre. kan virke som en hard dom, men jeg liker virkelig ikke når de forandrer hovedpoenget i filmen (om man kan kalle det et poeng).
toeren tar liksom opp historien der nummer en slapp, folk kommer til byen for å ta seg av barna. selvfølgelig er det masse presse der også. det som frustrerte meg var en gammel dame som tydeligvis bodde i byen og skulle flytte siden barna var onde (det var ingen voksne i byen)
for det andre virket det som om det i denne filmen var kornet som drepte, noe som går i mot original historien om at det faktisk var barna selv som drepte de voksne ved å kutte strupen deres og gi blodet til kornet.
jeg er ikke helt sikker på hvilken retning film 3 egentlig følger, den mer overnaturlige eller den mer barbariske, men uansett klarer jeg ikke å se for meg en oppfølger i en stor by. kanskje filmen er god, men tatt så langt ut av original elementet sitt burde den kanskje være frittstående?
ps: jeg vet det var overnaturlig element i children of the corn også, men der var det overnaturlige satt på siden og fokuset var på barna sine handlinger.

Leave a Reply