film: children of the corn 1984 ( full film)

da jeg var på senteret i går var jeg innom biblioteket og lånte med meg en samling av children of the corn filmene. 1,2 og 3 (ikke remaken)
Children of the corn er basert på en novelle skrevet av stephen king og handler om en liten by hvor barna tar livet av alle de voksne. ledet av en gutt med navn isac starter de sin egen religion som omhandler maisen.
et par på vei til seattle finner en død guttunge midt på veien og tar han med seg inn i byen for å anmelde mordet. men gutten var en ikke troende som prøvde å rømme og var drept av de andre barna, og her tar de liv av alle over 19 år. parret blir jaktet på av alle barna uten om to, de skal bli ofret på kvelden. et søskenpar hjelper dem med å bekjempe den onde ånden som har slått seg ned i åkeren og lede barna inn i ro igjen.
jeg likte filmen ganske godt, den var ikke så veldig skremmende, men det tror jeg handler mer om meg enn om filmen. selv om det ikke var noen store overraskelser i filmen var den spennende og fengene. jeg koste meg. ingen kan skrive thrillere som stephen king

This Post Has 2 Comments

  1. Santar

    Fikk lyst å se denne nå 😉
    Finnes faktisk en remake fra 2009 (ikke akkurat noen overaskelse).
    Hvem vet, kan jo være verdt en titt. Kanskje en annen tolking av novellen.

  2. jiiji

    Santar: jeg vurderer remaken jeg også… får se om jeg snubler over den

Leave a Reply