bok: Bite Club – Morganville vampiers – Rachel Caine
hitil den siste boka i serien om byen Morgenville, der hvor vampyrer og mennesker lever side om side. vel, det er kanskje å overdrive siden vampyrene driver byen og menneskene er fanget der inne. vi følger Claire som i løpet av flere bøker i serien har lært seg å leve i denne skumle byen hun begynte på skole i. hvordan kunne vel foreldrene hennes vite at når de sendte henne til college i nærheten som 16 åring, at de sendte henne rett inn i vampyrenes rede. Nå er det ett år siden clair flyttet inn i byen og hun h ar for lenge siden akseptert vampyrene, selv om hun er på menneskene sin “side” ser hun fortsatt på vampyrer som levende vesner med følelser. livet til claire blir ikke lett når en i klassen hennes blir drept og hun finner liket, den onde vampyren som prøvde å ta over byen har rømt og er livsfarlig og noe rart skjer med kjæresten hennes shane. han blir voldligere og voldligere og sintere og sintere, kan det ha noe med den nye gymmen som har åpnet i byen. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx når bishop dukket opp i boka ville jeg bare lege den fra meg, etter som historiene om han har hvert i så mange av bøkene nå. jeg var virkelig lykkelig da den delen av serien var over. men jeg bestemte meg for å holde ut. dette er en av bøkene i serien som er ganske frittstående, den har ikke alt for mange tråder til historier som allerede har startet i en annen bok. selv om det er en fordel å kunne historien til alle personene da. den er også skrevet fra både claire g shane sitt synspunkt, slik at du får med deg mer av historien. egentlig synes jeg ikke oppdelingen virket så veldig bra, å følge tankene til shane var bare som om forfatteren ville legge inn unnskyldninger for han. det var flere ganger i løpet av boka jeg vurderte å gi opp siden jeg kjedet meg. har nok bestemt meg for at dette blir den siste boka i serien jeg leser. forfatteren burde også ha avsluttet serien her.  

Leave a Reply