virtual villages – a new home

vel siden jeg klager så mye om at harvestmoon spillet mitt er så tregt, måtte jeg selvfølgelig finne meg et enda tregere spill. virtual villages.
spillet som er på ds handler om en del mennesker som må flykte fra hjemmet sitt og starte opp på nytt, du styrer hva de skal jobbe med, lære seg osv… alt for å få bygd opp et nytt liv.
mitt første inntrykk var at det var en lettere versjon av settlers, men med alle oppgavene om å samle på ting og minispillene som hjelper deg å trene opp folkene skiller det fort.
spillet er morsomt og fasinerende, men kan drive deg til vanvidd med at det går tregt. de to første stammene mine døde siden jeg ikke hadde tålmodighet og lot spillet gå uten meg. 3. spill har jeg alltid hatt et øye med, selv om det bare står ved siden av det jeg holder på med. blir litt mer å gjøre når man får flere folk.
nå er jeg på år 12 og har 9 folk i leiren, 3 er barn.
jeg vet ikke hva annet jeg kan si enn at jeg liker overlevelses spill…..

Leave a Reply