film: man of the year

drama/komedie fra 2006


dessverre fikk jeg ikke med meg de første 15 minuttene av filmen, men det så ikke til å gjøre så mye.
Tom Dobbs er en komiker som velger å stille som presidentkandidat, mest for å kunne erte de andre kandidatene. valgkampanjen hans går bra da folk synes det er morsomt å andelenes å høre på han, allikevel blir han overasket da han vinner.
mens han sjokkert forbereder seg på å bli Amerikas neste president prøver en kvinne å få tak i han. det var noe feil med tellemaskinene og han hadde egentlig ikke blitt stemt frem. problemet er at det kun er han som vil kunne tro på henne. mens firmaet prøver desperat å få henne til å virke utroverdig forelsker de seg.
men når alt kommer til alt er det opp til han om han vil fortelle hva som har skjed eller ikke.
jeg har dessverre vanskeligheter med å le av komedier, det er faktisk ganske imponerende om jeg gjør det, så jeg kan ikke akkurat uttale meg om den er morsom eller ikke, men med skuespillere som Robin Williams og  Christopher Walken tror jeg mange vil synes den er det. jeg synes filmen var underholdende og hadde ikke noen problemer med å se filmen ferdig og uten pauser. i mine øyne var den god.

Leave a Reply