film: mareritt fra fortiden (Nightmare at the End of the Hall) full film

filmen var beskrevet som en thriller og det passet den godt, det var spøkelses elementer i den og klipp som sikkert skulle får deg til å skvette (jeg skvetter bare ikke så lett av dem) ellers en klassisk spøkelseshistorie om en død jente som vil beskytte de hun er glad i og ha hevn over de som såret henne.
filmen handler om cortney som får jobb på sin gamle skole etter at hun skrev en suksess bok om bestevenninnen sin som tok livet av seg tre dager før skolen sluttet.
første sjokket hennes blir da det viser seg at hun skal bo på samme studentbolig (som ansvarlig) som hun og bestevenninnen bodde i, rommet rett over gangen.
nederst i gangen er rommet bestevennen hang seg i. før var det et lagerrom, men nå er det pusset opp til et soverom og jenta som har fått tildelt rommet er helt identisk med den døde bestevenninna.
cortney dras i mellom mulighetene om at hun holder på å bli gal, at bestevennen går igjen eller at denne nye jenta prøver å være hennes bestevenninne, etter som mystiske ting skjer. spørsmålene om hvorfor bestevenninnen tok livet av seg plager henne også, hun ønsker svar.
tvfilm fra Canada, underholdende og grei men ikke ekstremt bra….

Leave a Reply