katter i bur
jeg har alltid sagt at jeg er i mot katter i bur, vel jeg kan se behovet for reisebur, men alikevel da skal oppholdet være så kort som overhode mulig. da jeg var på katteutstillingen på senteret i forrige uke bekreftet det følelsen min, jeg ble rett og slett litt kvalm av å se på dem der i buret. der var det den ene som var nysgjerrig og ville hilse på alle, men den dumme døra var i veien. og den lille orientalske som var livredd og helst ville grave seg ned i hjørnet av buret sitt. de andre kattene var relativt rolige. hva skal jeg da gjøre når jeg har en katt som rett og slett elsker å låse seg inne i reiseburet sitt. begge to går inn og ut derfra innimellom, men sirius kan finne på å gå inn, lukke døra etter seg (den lukker seg etter han) og ligge der å sove i timevis. innimellom sover han ikke heller, han bare ligger der. forskjellen er jo selvfølgelig at han er fri til å gå ut når han vil, men tenker litt på det innimellom, han er en katt som trives i bur. (han trives også i plastposer,vesker, kasser, klær, kurver, bagger, sekker, trillebagger, kofferter osv…)  

This Post Has 2 Comments

  1. jiiji

    Silje Zindellas: ja de er bare søte, men tenker litt på det. de er ikke glade i burene om de må reise…

Leave a Reply