film: Orphan


jeg har en uvane med å bare se skrekkfilmer midt på natta, er egentlig bare da jeg føler for å se på dem. Men nå er jeg ikke helt sikker på om denne filmen kan kalles en skrekkfilm da.
Orphan handler om en familie på 4. for å komme over tapet av det dødfødte siste barnet bestemmer foreldrene seg for å adoptere en jente. de møter Ester og får god kontakt med henne, hun er en utrolig flink, talentfull, høflig, voksen jente på 9 som mistet sin tidligere adoptivfamilie i en brann. originalt kommer hun fra Russland.
Ester er veldig spesiell og det dukker etter hvert opp sider i henne som ikke er så gode, hun er ofte i nærheten av ulykker og noe er galt med papirene hennes. Mens moren blir nervøs og vil beskytte familien sin tror faren at hun har begynt å drikke igjen og tar ester sin side. begge barna i familien er for lenge siden truet til stillhet.
men hvem er egentlig ester, og hvorfor oppfører hun seg slik hun gjør?
– filmen er originalt satt opp som skrekkfilm, men en film der , hvem som er snill og slem fort viser seg, og i midt tilfelle plottet blir avslørt 10 minutter inn i filmen vil jeg ikke kalle dette noe annet en en thriller. du sitter egentlig bare å venter på når de skal avsløre henne og hvor mange hun klarer å ta livet av i løpet av filmen. jeg fiklet litt med ting ved siden av, men klarte å holde konsentrasjonen igjennom hele filmen, skulle jeg ha gitt den en ett terningkast ville det nok hvert 4.

Leave a Reply