Luna er så søt
for tiden er luna veldig kosete, hun henger rundt meg hele tiden og benytter hver eneste mulighet for å få litt nærhet. som regel er hennes form for nærhet å bli klappet, stange hodet i oss, sirkle rundt bena eller ligge under dyna. derimot nå er vist behovet mye sterkere, så hun har begynt å ligge på skrivebordet mitt slik som sirius gjør. hun vil fortsatt kunne gå løst mens jeg klapper og stryker på henne, mens hun stanger jevnt inn i meg med hodet. nå satt hun på hjørnet av skrivebordet og jeg begynte å kose med henne, hun syntes det var kjempegodt og kroppen sank sammen. samtidig som kroppen sank sammen sperret hun opp øynene og spisset ørene, dette var skummel… helt fasinert fortsetter jeg å kose på henne mens kroppen faller helt sammen, hun ligger nå sidelengs, nesten på ryggen og jeg koser henne på magen. en pote vurderer å dytte meg bort mens hun ser på med store øyne. tilslutt blir det for intenst og hun setter seg fort opp igjen og vil kose som vanlig, men jeg kommer nok ikke til å glemme kattekroppen som bare sank mot hendene mine for kos. noen ganger lurer jeg på om hun egentlig leker mer nervøs en hun egentlig er…  

Leave a Reply