Sirius 08.04.11
sirius

This Post Has 11 Comments

 1. jiiji

  TheRobotUnicorn~ :3:takk, ikke lett å vekke en katt som sover så søtt

 2. Eldeen

  Aaaw, så skjønn. 🙂
  SV: Hehe, ja, katter er nydelige. 🙂 Jeg tror jeg blei ganske fort tilgitt for at de ikke fikk spise maten min – det så ikke ut som om de blei så veldig fornærma. =P Mest nysgjerrige på hva jeg dreiv med. Og ja, du har helt rett, det er godt med en pusekatt eller tre i nærheten om en ikke har det så bra. 🙂 Det hjelper masse. 🙂

 3. jiiji

  Eldeen: sirius elsker allt jeg spiser, av og til får han smake. men om jeg bestemmer meg for at det er for usunt for han og han ikke får blir han ikke så fornærmet. så lenge det ikke er rosinboller da…

 4. Eldeen

  Hehe, bortskjemt han da. 😉 Jeg krydrer som regel maten min ganske sterkt, så jeg tør ikke å dele det med pusekattene. Jeg vil jo ikke at de skal få vondt i magen. <3 Da er det bedre at de får en katte-godbit. 😉

 5. jiiji

  Eldeen:egentlig liker kattene mine best katte mat, i hvertfall lille prinsessa. men ting som frukt og slik får de smake på. middager må de nok holde seg unna *ler* har samme tedenser der, men steker jeg kylling, kjøtt eller fisk får de gjerne en ukrydret bit i matskåla.
  ja kattene mine er bortskjemte *ler*

 6. Eldeen

  Hehe, ja, sånn gjør vi det også som regel, og de synes stort sett at kattematen og kattegodisen er best her i huset også. 🙂 Men så hender det at vi koker fisk til dem, og da er det full fest. 🙂

 7. jiiji

  Eldeen:jeg kjøper reker til kattene innimellom, de ser stort på meg i butikken da jeg ber om to reker *ler*, liker ikke reker selv

 8. Eldeen

  Hehehe, det er vel kanskje ikke så mange som kjøper bare to reker, nei. =P Hehe!

Leave a Reply