The Sims 3 Generations
jeg har sittet klistret til sims 3 sin hjemmeside den siste tiden og ventet på en kunngjøring om et nytt sims 3 tilleggspakke. og i dag fant jeg det, selvfølgelig virket ikke linken på den norske siden så jeg hoppet raskt over til den amerikanske siden for å lese om pakken. dette er ikke en stesj pakke, men en stilutvikling. i the sims 3 generasjoner kommer det inn flere muligheter for deg å underholde simmene i løpet av livene deres, det blir flere sosiale funksjoner og flere ting de kan bygge og lære seg. det blir også muligheter for fester og straff for de ungdommene som fester for mye og glemmer skolen. for å skape mer drama i spillet har de nå også kommet med at utroskap og andre “spennende” nyheter fort kan spre seg som rykter igjennom nabolaget. men om familielivet er bra kan man jo ta en tur i parken og filme det hele med hjemmevideo funksjon og la simmene se dem selv på tv`n sin senere.  

Leave a Reply