hva jeg synes om sims medival

nå har jeg spilt sims medival i to dager, og alt for mye.
spillet er veldig vane skapende og morsomt på starten, men etterhvert begynner du å føle at du gjør ring i repetisjon (noe du gjør)de som holder deg gående er løftet om nye “brett” og ambisjoner som du løser opp.
derimot når du endelig har kommet deg igjennom alle questene (flere må tas flere ganger) og har låst opp nye brett kan du glede deg over det samme kongeriket helt på nytt. alt er likt til og med questene. men denne gangen skal du bruke 60 qp for å komme videre i spillet, for å løse opp det samme brettet nok en gang.
selvfølgelig er det forskjell på ambisjonene, og enkelte klær og ting dukker opp. men det er rett og slett ikke nok til å holde interessen oppe. teorien min er at spillet ble for enkelt. det vil nok kanskje passe til barn eller folk som ikke er vant til å spille.

This Post Has 2 Comments

  1. Santar

    Ja utifra det lille jeg prøvde virket det som det ble mye av det samme. Egentlig gikk en bare fra oppgave til oppgave hele tiden.
    Men nå spillte jeg ikke særlig lenge da.

  2. jiiji

    Santar:det blir ikke bedre, og når jeg mister tolmodigheten sier det litt 😉

Leave a Reply