levende varmeteppe

i dag sto jeg opp klokken 05.00 og kulden slo i mot meg. jeg tok på meg masse klær og satte på alle ovnene før jeg spiste frokost. etter frokost og nyhetsoppdatering satte jeg med på stua og spilte litt harvest moon – grand bazaar. siden alle teppene mine ligger ute på verandaen for å fryse (skal bli kvitt et bille problem) var det veldig kaldt.
plutselig hoppet sirius opp på fanget mitt og krøllet seg sammen, jeg bare så ned på han og sa for all del ikke flytt deg igjen. varmen han kom med var rett og slett himmelsk. sirius er ikke så glad i at jeg spiller ds så han har en tendens til å forsvinne fort, men denne gangen lå han der helt til jeg måtte opp og ta ibux. kanskje det ikke bare var kaldt for meg.

This Post Has 3 Comments

  1. shibaogliba

    kjekt å katt som varmer opp 🙂 beste kosen som fines 😀

  2. jiiji

    shibaogliba:ja både beste kos og beste teppe 😉

Leave a Reply