film: ??? (hva med riktig navn showtime?)

i natt så jeg på en skrekkfilm jeg hadde tatt opp fra showtime, beskrivelsen av filmen stemte ikke og jeg kan trygt si at jeg ble positivt overasket over filmen.

dette var film 1 av en serie med 4 skrekkfilmer, jeg har sett flere av de andre før og alltid frustrert meg over at jeg ikke fikk sett den første. filmene er faktisk ganske gode. denne filmen handler om 5 ungdommer som skal på skogstur i en skog som er stengt etter en skogbrann. de kommenterer ganske tidlig i filmen at skogen har klart seg ganske bra i ettertid. skogen er/har en forbannelse slik at en tar over alle folk som blør i den og gjør dem til zomieaktige mennesker. disse zombiene gjør alt de kan for å få deg til å blø også. de er brutale.

teorien er enkel, unngå å blø, unngå å dø. men ting er sjeldent så enkelt som teorien tilsier. jeg koste meg med filmen. men skal ikke gi den terningkast siden jeg ikke er flink til å vurdere filmer slik

This Post Has One Comment

  1. jiiji

    filmen er nå identifisert som Dark forest of the death

Leave a Reply