film: the sentinel (1977)

da jeg skulle sette meg å se filmen sa jeg at jeg skal se enda en dårlig skrekkfilm, men jeg ble faktisk ganske overasket over filmen. når man er vant til dagens skrekkfilmer kan man jo trygt se denne, effektene er som forventet. blodet begynner å renne før såret er påført og ser ut som syltetøy. ikke helt den skremmende faktoren.
derimot synes jeg historien i filmen var ganske bra.. ja den startet opp veldig tregt og tok aldri av til vår skrekk standard. men underholdende, så jeg slakter den ikke helt. terningkast 3

filmen handler om en supermodell som er usikker på å gifte seg, så hun skaffer seg sin egen leilighet. da hun flytter inn legger hun merke til presten i øverste etasje. han er blind, men sitter å stirrer ut av vinduet.
det tar ikke lang tid etter hun flytter inn til hun før møte resten av naboene sine, de oppfører seg alle merkelig på sin egen måte. Men det er ikke før det begynner å bråke ekstremt i den tomme leiligheten over henne at hun tar kontakt med utleier. utleieren ser forbauset på henne da hun klager over naboene og forklarer at det ikke bor noen andre en hun og presten i boligen. alle andre leiligheter er tomme….

mens hun sliter med hodepiner og besvimelser prøver kjæresten å finne ut av hva som egentlig skjer…

Leave a Reply