bok: The Dead Girls' Dance/The Morganville Vampires series – Rachel Caine/Roxanne Longstreet Conrad

Dette er bok to i serien om 16 år gamle Claire Danvers. hun har nå overlevd ett fullt angrep på huset hun bor i og reddet seg og vennene sine ut av en vanskelig situasjon med vampyrene. reglene for byen hun bor i begynner å synke inn.
akkurat da det ser ut til at hun og vennene hennes er trygge kommer faren til shane inn i byen, han har med seg en motorsykkelgjeng og deres mål er å utrydde vampyrene en gang for alle. og de går frem med planene sine uten å tenke på hvem de drar med seg i fallet.
shane sliter med å velge mellom faren og vennene sine og alt topper seg når han blir arrestert for drapet på en vampyr. straffen er å bli brent i live. claire har tre dager på seg til å finne bevis for at shane er uskyldig og redde han. dessverre er ikke alt så enkelt siden mange andre har selv brikker med i spillet og planer de vil ha gjennomført.
bok 2 i serien er ganske likt lagt opp som bok 1 og du får en spennende bok, men kanskje litt for mange spenningskurver så du blir litt svimmel etterhvert. også en bok jeg likte godt.

Leave a Reply