The hills have eyes 1977 ( full film)

etter å ha ventet på å få sett filmen i flere år tok jeg i går affære og lastet den ned. måtte selvfølgelig se den med en gang, og gjett om jeg ble skuffet. det er aldri et godt tegn på filmen at du stopper den for å prate på msn innimellom. så jeg ble ganske fort klar over at den ikke var som forventet.

den handler om en familie som kjører igjennom ørkenen i USA og blir angrepet av folk fra en liten gjemt by. folkene her kommer opprinnelig fra en by som ble ødelagt under prøvesprengningene i USA. alle barna er blitt født missdannede og de spiser menneske kjøtt.

de leker med denne familien som tilslutt får nok og prøver å ta igjen, det var bare to sener som gikk inn på meg under hele filmen. voldtekten og da den ene hunden ble drept. tror ikke jeg har så mye sympati med mennesker i skrekkfilmer 😉

jeg vil nok kunne ha gitt filmen svakt terningkast 3

This Post Has 2 Comments

  1. jiiji

    randomcaps:nå er det en stund siden jeg har sett den, men om jeg husker rett syntes jeg filmen var forutsigbar og kjedelig.

Leave a Reply