kattedrøm

i natt har sirius dukket opp i flere av drømmene mine, noe jeg ikke har opplevd før. selvfølgelig har jeg drømt om kattene mine, men aldri hatt en av dem dukke opp i hver eneste drøm jeg har. av drømmene i natt var det den nest siste som jeg husker best. jeg var på besøk hos noen jeg kjenner og sirius var der. vi hadde ikke sett hverandre på en stund og etter litt kos la jeg meg ned vedsiden av han. han tok poten sin rundt nakken min og dro seg inntil meg, slik at vi lå med panne mot panne. det var kjempe koselig.

nå sitter jeg foorran datamaskinen og sirius ligger å sover i mellom meg og skjermen. innimellom tar jeg potene hans å leker litt med dem eller bare koser med han, og jeg kom på at jeg faktisk har ligget slik med sirius en gang før. når jeg var veldig dårlig kom han å la seg helt inntil meg. husker han pustet meg inn i annsiktet.

jeg tror det har hvert et teritorium skifte i leiligheten min, sirius ligger ikke lengere i senga sammen meg, luna gjør det. menjeg savner han veldig mye.

This Post Has 2 Comments

  1. jiiji

    Mia Natali Ravn:han er og blir en kosekatt 🙂

Leave a Reply