skremt Luna Felis

etter min samhain feiring i dag lot jeg det ene lyset brenne. jeg satte det sammen noen andre lys og rett og slett bærer det med meg etter som hvilket rom i leiligheten jeg er i. kan jo bare passe på dem på et rom av gangen. når jeg satte meg inn på datarommet lot jeg lysene stå oppå akvariet mitt. dessverre bestemte luna seg for at hun ville legge seg der og fikk sjokk når hun hoppet opp… etter litt snusing satte hun seg helt på kanten av beskyttelses plata mi, så jeg var redd for at den skulle tippe. først flyttet jeg lysene helt på motsatt side av akvariet slik at hun kunne få plass å legge seg ned, men hun lå med øynene vid åpne og tittet på lysene. så jeg ryddet plass til lysene på skrivebordet bak meg i stedet. nå ligger hun og sover som en stein på akvariet.
det var kanskje kjempe skummelt, men det var der hun hadde bestemt seg for å ligge… men bra å vite at ihvertfall en av kattene mine har litt ild vett.

Leave a Reply