Mareritt med kose ending

jeg lå og sov dypt i senga mi og drømte fine drømmer, da plutselig alt forandret seg. midt i drømmen min begynte folk å stikke sprøytespisser inn i ryggen min. jeg prøvde alt for å få dem til å slutte for det gjorde vondt.  drømmen snudde så fort at det ikke var noen overaskelese at jeg våknet brått. med hjertebank kjente jeg enda en runde med nål spisser bli satt inni ryggen min. jeg var nok fortsatt halvt i søvne siden jeg ikke tok koblingen med en gang, men jeg begynte å tenke på det og la merke til en lav brumming.
Sirius hadde lagt seg til å sove bak men og med alle fire poter plassert godt på ryggen min, nærheten trigget selvfølgelig maling og “tråkking”. ti skarpe klør plassert jevnlig inni ryggen kan fort føles ut som sprøytespisser. det hele endte med at jeg snudde meg og la han i armkroken min som han pleier. naturlig forklaring på et forferdelig mareritt.

This Post Has 4 Comments

  1. jiiji

    Hamsteren:kjempe søtt når du kommer over sjokket av marerittet

  2. Santar

    Var jo en god slutt på marerittet da heldigvis 🙂

  3. jiiji

    Santar: ja det var det

Leave a Reply