Night world 3 (L. J. Smith)

 

Inneholder novellene:

Huntress ? Hun er leder for en fryktet vampyr gjeng. Mens de jakter på mennesker i en park husker hun plutselig foreldrene sine sin død. Hun innser plutselig at hun er halvt vampyr og halvt menneske, selv om dette skal være umulig. Hun forlater vennene sine for å leve som menneske og vampyrjeger. Men en dag tar cirkle daybrake kontakt med henne, hennes tidligere gjeng har en wild power. En av fire krefter som er avgjørende når slaget mellom det gode og onde kommer. Hun må risikere livet sitt for å dra tilbake og sikre at denne personen ikke blir drept.

Black Dawn ?Broren hennes er savnet og hun tar opp jakten på han, hun blir tatt til fange av slavehandlere og blir sendt til et område hvor det bare bor folk fra Night world. På veien drømmer hun om en gutt som prøver å redde henne. Det viser seg fort at denne gutten i drømmen hennes er prinsen over dette riket og styrer det. Han er også en wild power og de andre vampyrene vil ha han på sin side. Klarer hun å finne frem til gutten i drømmene sine og redde dem begge, samtidig slippe alle slavene løs?

Wichlight ? en normal shopping dag på senteret utvikler seg til et mareritt  for en ung kvinne. Hun blir angrepet av mange mostere og så kidnappet. De forteller henne at hun er en wild power, hun skal være med i kampen mot de gode og onde, hun er en heks og at hun skal gifte seg med en shape shifter. Hun nekter å tro på dette og nekter å samarbeide?

Endelig begynte krigen, selv om hver novelle fortsatt handler om soulmates så trappes kampen mellom det gode og onde seg opp, nå er det på tide at man viser hvilken side man står på. Jeg har ikke lest ferdig den siste novellen grunnet at jeg venter på at siste bok i serien skal bli gitt ut, den skulle blitt gitt ut i 1998, men nå sier de den kommer neste år.

Leave a Reply