harvestmoon: grand bazaar
endelig har det nye harvestmoon spillet til ds kommet ut. jeg har ikke fått prøvd det selv enda da jeg har nok å spille på for tiden 😉 jeg tror ikke spillet kommer til Europa, ihvertfall ikke med det første. i dette harvestmoon spillet kan du åpne en egen butikk hvor du bestemmer det meste. det skal også være muligheter for å vise frem kunnskaper i alt fra riding til snowboard. og som alltid i harvestmoon skal du bygge opp farmen din, finne kjærlighet og få barn. det sto noe om multiplayer funksjoner, men så langt har jeg bare ignorert disse i harvestmoon spillene. kanskje det blir bedre her. jeg ser ihvertfall at bildene og grafikken har forandret seg veldig siden harvestmoon ds.  

This Post Has 2 Comments

  1. Santar

    Hmm, interessant det med å drive butikk, bra at de prøver noe nytt.
    Minner meg litt om et lite pc spill jeg spiller for tiden “Recettear” der driver en også butikk.

  2. jiiji

    Santar: instinktet mitt er å kaste meg på nett og laste spillet ned, men jeg må prøve å holde kontroll på spillene mine også 😉

Leave a Reply