harvest moon: island of happiness
dette er det andre harvestmoon spillet gitt ut til ds og kansje det vanskeligste. spillet ble ganske godt slaktet av anmeldere fordi det er tungvindt å spille. du styrer figuren din med stylusen og bruker piltastene aller bokstavtastene til å bruke redskaper. i dette harvestmoon spillet våkner du opp på en forlatt øy etter en båtulykke, her er bare du og en annen familie på fire. dere bestemmer dere for å slå dere ned på øya og du finner en nedlagt gård du tar over. uten om litt redskaper får du ikke mere hjelp. ved å prate med folk, la tiden gå og gjøre ting åpner du opp fler og fler muligheter. fler og flere flytter inn til øya. jeg elsker spillet selv om det er langtekkelig til tider, men jeg anbefaller det helt klart ikke til nye harvest moon spillere. heller ikke til små barn.

Leave a Reply