harvestmoon ds

harvest moon ds var det første harvestmoon spillet til nds. her bor du i en liten bygd utenfor mineral town (hvor de to forrige spillene var). enkelte figurer fra tidligere spill dukker opp, men bare til spesielle situasjoner. mortpart spillet til harvestmoon ds tror jeg er harvest moon a nother wonderful liife. men har ikke klart å få dette bekreftet.

i harvestmoon ds starter du med huset ditt og en stall, inne på tomten din bor også din fars venn som var med på å bygge gården. allt du ønsker av bygninger på du bygge selv, men i motsettning til andre harvestmoon spill kan du her plasere bygningene hvor som helst på jordet. de kan også flyttes på senere mot betaling.

uten om å få gården til å gå bra og gifte deg og leve lykkelig er målet med spillet å redde harvest goddest. heksen har klart å sende henne til en annen verden, hun sender alle harvest spirits etter henne også. det blir din jobb å få alle alvene hjem igjen. dette gjør du ved å drive med forskjellige ting i spillet. det er 99 harvest spirits, men harvest goodess dukker opp når du har funnet 60.

de harvest spirits du har reddet kan hjelpe deg i spillet mot betaling. du betaler dem med en egen type myntenhet som du kan kjøpe eller vinne i kasinoet dems. her kan du også kjøpe forskjellige ting til spillet. alvene er delt inn i grupper som gjør forskjellig arbeid, du kan se hvem som hører til hvem etter fargene dems.

det er også ganske viktig med gruvearbeid i dette spillet, så du burde være tolmodig…

Leave a Reply