the sims 3 – drømmejobben

utvidelsespakke to, men tredde spillet i sims 3 serien. endelig åpner de for at du kan bli med simmene dine på jobb og bestemme hva de skal gjøre der. du får også mer annerkjennelse av å jobbe hjemme.

nye yrker er: Brannsim, spøkelsesjeger,lege,detektiv,interiørdesigner, selvstendig næringsdrivende (tjene penger på oppfinnelser, hagearbeid, fisking, skulturer, malerier, bøker, nektar, bilder)

du kan nå gi simmene dine tatoveringer og de liker å ha på seg rene klær.

nye fellesarealer: bruktbutikk, skjønhetssalong, skraphandel, vaskeri, brannvesenet

det følger også med et helt nytt nabolag.

selv om jeg nesten fikk angst av tanken på å måtte holde styr på simmene mine på jobb også fant jeg fort ut at dette hadde lite innvirkning på de gamle jobbene, må innrømme at jeg puster lettet ut når de fleste simmer er på skole eller jobb. spesiellt hvis jeg har 8 i familien.

har bare prøvd ut branmann og stylist jobbene enda og det virket mye bedre en jeg fryktet. litt rart å bestemme hva alle i nabolaget skal ha på seg,men du føler deg som en helt når du løper inn i et brennende hus og redder en familie. dette spillet fikser også de fleste problemene som har oppstått etter reisefeber.

Leave a Reply