the sims 3 – Reisefeber
etter å ha fått mange klager over å ha utsatt lanseringen av the sims 3, tror jeg de bestemte seg for å beholde lanseringen av første utvidelsepakke. den kom veldig tett opp til sims 3 utgivelsen og du følte at du kanskje ikke hadde fått lekt deg nok med det første enda. men kommer det et nytt sims spill står jeg utenfor døra på butikken når den åpner. ikke noe spill har skuffet meg så mye og på så mange måter som reisefeber… spillet var helt klart ikke klar til å gå i butikken enda, og selv om turene var morsomme, opplevelsene spennende og mulighetene mange hjelper det lite når du plutselig ikke kan lagre, spillet vil ikke loade, eller du sitter fast i en dag i Egypt. enda verre var savnet etter mange av funksjonene jeg hadde blitt vant til når jeg avinstalerte det igjen. det tok mange patcher som ikke virket før redningen kom i 4. tilleggspakke – drømmejobben. så mitt tips er å ikke kjøpe reisefeber om du ikke skal ha drømmejobben. i reisefeber får du muligheten til å ta med deg simmene dine til Egypt, Kina eller Frankrike. her er det turistattraksjoner som skal besøker, gåter å løse, pyramider å utforske og nye egenskaper og kunnskaper å lære. det at en del jobbmuligheter må løses i disse landene kan være litt frustrerende hvis ikke du leser nøye før du sier ja til dem.  

Leave a Reply