sims 3

forventningene til the sims 3 spillet hadde hvert skyhøyt i langt over et år. nesten slemt av dem og fortelle om det så tidlig. og enda værre var det at de utsatte utgivelsen når det bare var en uke igjen. leste på forumer om folk som hadde tatt fri fra jobben for å spille spillet, men nei de måtte vente hele 2 mnd ekstra (mener det var så lenge)

jeg hadde forhåndskjøpt spillet mange mnd før dette, jeg skulle nemlig ha samleutgaven.

jeg var så spent når jeg endelig kunne komme å hente spillet mitt, og ikke noe snak om å vente på sms om bekreftelse her nei, jeg var der nesten når de åpnet og fikk spillet og en sekk.

the sims 3 er andeledes fra de tidligere sims spillene ved at du her kan bevege deg fritt i nabolaget + at nabolaget og folket følger tiden. slik at de som du gikk på skole med blir gammel samtidig som deg osv… selv om dette har mange fordeler ble dette også grunnen til første savn etter sims 2. du kan kun spille en familie i nabolaget omgangen. bytter du familie forsvinner ønsker og slikt.

det at du står friere til å velge møster på alle klær, møbler, vegger og gulv gjør at du får mange muligheter, men det kan fort bli litt tungvindt om du bare ønsker fortgang i spillet.

i the sims 3 kan du velge mellom tre hastigheter å kjøre familien igjenom. korte liv, normale liv og lange liv. slik står du friere til å styre spillet selv og koder som gjør at simmene eldres saktere skal være unødvendig. selv om sim 3 aldri kan ta plassen til sims 2 elsker jeg det…

Leave a Reply