Lost in blue

første gang jeg prøvde spillet syntes jeg det var litt vanskelig, men etter å ha lagt det bort et år og så prøvde det igjen fallt jeg pladask.
i lost in blue spiller du en gutt som havner på en øde øy etter at båten han var på gikk ned, første dagen handler hovedsaklig om å finne mat, ild og et sted å overleve. spillet starter ikke helt før du finner jenta som har blitt skylt i land på nabo stranden.
Jenta sin rolle i spillet er hovedsaklig å holde seg inne i hula og ta vare på dyr, lage mat eller flette kurver og tråder. du som gutten skal oppdage hele øya, skaffe mat og finne en måte å redde dere på. frustrasjonen over at jenta bare er inne i hula blir dempet litt ved at de politisk korrekt har satt henne der fordi gutten knuste brillene hennes og hun er nesten er blind.
jeg har storkost meg med spillet, men siden det har hvert et nedlastet spill har jeg slitet med at save filene mine har forsvunnet og har aldri fått runnet av spillet… men en dag skal jeg det.

 

This Post Has 4 Comments

 1. Santar

  Ahh nå kommer det litt tilbake her ja, husker at en måtte passe på hun jenta. Hadde litt styr med å ikke bare skaffe nok mat til gutten, men til henne også. og ikke var det mye hjelp å få av henne heller.
  Hadde hun bare hatt med seg et ekstra par briller!
  Jeg husker en kunne lage mat der også, i slike minigames. De brøt opp spillet litt og gav det litt variasjon, noe jeg synes hjelper på.
  Det var jo synd å høre om saveproblemet. Det må da tære litt på tålmodigheten å måtte starte på nytt igjen gjentatte ganger?
  Jeg vet ikke om du har spillt det, men Zelda Ocarina of time er ihvertfall en av mine favorittspill. Det kommer jo faktisk i en forbedret utgave til 3ds også. Jeg er veldig spent på åssen den nye utgaven komemr til å bli. Og om nå uhellet skulle være ute og den nye utgaven blir dårlig så er jo originalen der enda.

 2. jiiji

  Santar:
  jeg kan ikke huske noen mini spill hvor man lagde mat, men jeg ba alltid jenta gjøre det. slik ble det mye mere energi ut av maten.
  jeg har bare en ting å si om save problemene r4 gold 🙁 skal skrive ett innlegg om det senere, har mye å si om det produktet.

 3. Santar

  Ahh, jeg tror det bare kom slike minigames når en lagde maten selv så det forklarer nok saken.
  Åja du har også r4? Jeg har bare “vanlige” r4 selv så i det siste har det vært litt styr med å få nyere saker til å funke på den. Må patche og mekke og styre med enkelte spill.
  Funker det greit på R4 gold, eller må det styr til for å få nyere ting til å funke der også?

 4. jiiji

  Santar: IKKE kjøp r4 gold, det er fake.

Leave a Reply