Night world 1 (L. J. Smith)

Inneholder novellene

Secret Vampire : her følger vi Poppy og bestevennen hennes James. Poppy finner ut at hun har en dødelig sykdom og vil dø i løpet av sommerferien.Den eneste som kan redde henne er bestevennen hennes fra barneskolen, James.  Han har aldri fortalt henne det, men han er en vampyr. Men å forandre ett menneske er i mot hans lover. Elsker han henne nok til å redde livet hennes?

Daughters of darkness : tre vamyr søstere som er lei av reglene til nightworld, rømmer til tanta si. Her skal de leve uten å bruke vampyrkreftene sine, men når de kommer frem er Tanta drept. Nabojenta ser at de begraver tanta si og tror de er skyldige, så mens de jakter på morderen jakter nabojenta og broren hennes på dem. Samtidig er broren dems Ash sendt for å hente dem tilbake.

Spellbinder : to kusiner, oppdratt som søstere begynner å sloss mot hverandre om en gutt. De stammer begge fra den største heksefamilien og ting går ikke alltid som planlagt når magi er inn i bildet.

Jeg syntes ikke novellene var så veldig spennende, men det var en søt kjærlighetshistorie, historiene er flettet godt sammen og etter disse novellene er det klart at det er noe mer bak en bare søte kjærlighetshistorier.

Leave a Reply