Liten introduksjon av kattene mine

Siden jeg kommer til å skrive så mye om dem, tenkte jeg at jeg skulle introdusere kattene mine. Jeg har to den ene heter Sirius dotten og den andre er Luna Felis.

Sirius er en hannkatt på 5 år, han har bodd sammen med meg siden han var 16 mnd og har vunnet hjertet til hele familien min. han har også overlevd to samboere men trives best med meg alene. Han er en klassisk huskatt med grå og sorte tigerstriper og ser akkurat ut som en katt skal.  Det han liker aller best å spise er hvetebakst og roseblader. Så jeg kan ikke ha roser i leiligheten. Han er den katten med mest personlighet, han eier leiligheten og vet det. Han kan finne på mange rampestreker, men når alt kommer til alt er hans ynglingsplass i armkroken min. en sikkelig kose dott.

Luna er en hunnkatt på 3 år. I motsetning til Sirius er hun ganske sky og skvetten, men hun er utrolig nydelig. Hun har et kattunge preg som hun ikke mister og selv om hun er nervøs av seg er nysgjerrigheten hennes til å le seg i hjel av. Hun skal snuse borti alt og er veldig leken. Selv om hun er sky stjeler hun kos av folk og liker og sove under dynen sammen med meg når det er kaldt. Hennes største skrekk er hjemmehjelpen og hun spiser bare mat det står katt på. Ingenting annet er bra nok.

Luna Felis

Sirius Dotten

Leave a Reply